Ambienti on/off

Join the new world

 

Natural Enemy!

Dita 2,056, 03:44 E Publikuar në Malaysia Tailanda nga SoharaSama


eThailand had proposed us as Natural Enemy again! Lets wait till the new MoD, Hazwani Hanum Hashim for more information. Brace Yourselves!
http://www.erepublik.com/en/main/law/Thailand/129285


 

Komentet

Hazwani Hanum Hashim
Hazwani Hanum Hashim Dita 2,056, 04:01

Wait for government official announcement regarding this mater..

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dita 2,056, 04:15

this is expected..no surprised..

Khairunnaim Khairuddin
Khairunnaim Khairuddin Dita 2,056, 05:14

etahi wipe singapore semalam..dan sekarang kita nak kena wipe lagi...kenapa...adakah kerana geram dengan kekalahan meraka di rantau orang??adakah kerana ingin menunjukkan mereka kuat dengan membuli negara lemah???atau untuk cover kekalahan meraka dengan mendabik dada mengatakan meraka kuat di asia tengara???

SoharaSama
SoharaSama Dita 2,056, 05:35

mereka akan lepaskan singapore sebelum congress...

Khairunnaim Khairuddin
Khairunnaim Khairuddin Dita 2,056, 05:49

tapi tetap je singapore takde region.cuma dengan belas ehsan thai bagi untuk congress...consider kena wipelah jugak..kita masih ada maruah untuk tak tunduk kepada kehendak thai..walau pun takde congress

Hazwani Hanum Hashim
Hazwani Hanum Hashim Dita 2,056, 05:57

aku rasa kita je negara yang consider lemah tapi tak tunduk ke etahi..sanggup takde congress..bermaruah tinggi..hehehe

Khairunnaim Khairuddin Dita 2,056, 05:49

Komenti u fshi

Monkeyboom Yau
Monkeyboom Yau Dita 2,056, 06:13

as usual and as expected.

and i got a got news for all malaysians 🙂
http://prntscr.com/1e18l2

🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.