Ambient on/off

Join the new world

 

Natural Enemy!

Day 2,056, 03:44 Published in Malaysia Thailand by SoharaSama


eThailand had proposed us as Natural Enemy again! Lets wait till the new MoD, Hazwani Hanum Hashim for more information. Brace Yourselves!
http://www.erepublik.com/en/main/law/Thailand/129285


 

Comments

Hazwani Hanum Hashim
Hazwani Hanum Hashim Day 2,056, 04:01

Wait for government official announcement regarding this mater..

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Day 2,056, 04:15

this is expected..no surprised..

Khairunnaim Khairuddin
Khairunnaim Khairuddin Day 2,056, 05:14

etahi wipe singapore semalam..dan sekarang kita nak kena wipe lagi...kenapa...adakah kerana geram dengan kekalahan meraka di rantau orang??adakah kerana ingin menunjukkan mereka kuat dengan membuli negara lemah???atau untuk cover kekalahan meraka dengan mendabik dada mengatakan meraka kuat di asia tengara???

SoharaSama
SoharaSama Day 2,056, 05:35

mereka akan lepaskan singapore sebelum congress...

Khairunnaim Khairuddin
Khairunnaim Khairuddin Day 2,056, 05:49

tapi tetap je singapore takde region.cuma dengan belas ehsan thai bagi untuk congress...consider kena wipelah jugak..kita masih ada maruah untuk tak tunduk kepada kehendak thai..walau pun takde congress

Hazwani Hanum Hashim
Hazwani Hanum Hashim Day 2,056, 05:57

aku rasa kita je negara yang consider lemah tapi tak tunduk ke etahi..sanggup takde congress..bermaruah tinggi..hehehe

Khairunnaim Khairuddin Day 2,056, 05:49

Comment deleted

Monkeyboom Yau
Monkeyboom Yau Day 2,056, 06:13

as usual and as expected.

and i got a got news for all malaysians 🙂
http://prntscr.com/1e18l2

🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.