Ambienti on/off

Join the new world

 

Najava za podelu

Dita 1,831, 08:06 E Publikuar në Serbia Serbia nga ch0da Sector car

Pozdrav ljudi jos malo mi hvali do 400 subsribova pa cu napraviti i moju 4. podelu nesto vecu od prethodnih podela. Podeli cu 150 wella kao i obicno uz oruzje mislim da ce to biti q5 tenkovi. Zato molim dobre ljude da doniraju sta imaju od oruzja, rsd ili golda sve ce biti potroseno na q5 tenkove, hranu cu ja sam.

Podela kad budem dosao do 400 subscribova zato dajte vote i subscribe

Donatori ce biti napisani u mom drugom clanku tj. u podeli.
Za shout: http://www.erepublik.com/en/article/najava-za-podelu--2163212/1/20

Dajte shout da bi sto vise ljudi videlo i doniralo 😃

 

Komentet

Nikola Popovic Jekic
Nikola Popovic Jekic Dita 1,831, 08:17

v3 sub 383

Maroshh
Maroshh Dita 1,831, 08:31

v4 sub 384

Pauk22
Pauk22 Dita 1,831, 08:36

v5 sub old

Filip srbijanac
Filip srbijanac Dita 1,831, 08:39

v7 sub od ranije

Pravoslavac IC XC
Pravoslavac IC XC Dita 1,831, 08:41

Дезерт писменији 🙂

Marcus Attilius
Marcus Attilius Dita 1,831, 08:42

v8 sub imas + shout

Vojvoda Ervin od Odzaka
Vojvoda Ervin od Odzaka Dita 1,831, 09:06

386/11

dr..Gonzo
dr..Gonzo Dita 1,831, 09:30

ko koga hvali?

AleksandarVelikiWOT
AleksandarVelikiWOT Dita 1,831, 09:50

v14 s old

I z n o g u d
I z n o g u d Dita 1,831, 10:40

v17 s387 shout

avatarium
avatarium Dita 1,831, 11:02

18-388 hvala

Danco RS
Danco RS Dita 1,831, 12:02

v19 s 389

prostokreten
prostokreten Dita 1,831, 13:46

v20 s390 shout

Stubica
Stubica Dita 1,831, 13:55

v22,sub vec imas, shout

the.one10
the.one10 Dita 1,831, 14:04

v23,sub već imaš, shout

Bucay92
Bucay92 Dita 1,831, 14:17

v 24 / s 391

Cimke
Cimke Dita 1,831, 14:35

v26 s391

HijeneBeograd
HijeneBeograd Dita 1,831, 14:56

v27 old sub

jana990
jana990 Dita 1,831, 15:03

V29 sub od pre

Ghost Pirate
Ghost Pirate Dita 1,831, 15:19

v31+s od ranije+s

zeppelin99
zeppelin99 Dita 1,831, 15:23

v32 sub 392

Zoran.Petrovic
Zoran.Petrovic Dita 1,831, 15:53

v34 sub393

Kiza No Sleep
Kiza No Sleep Dita 1,831, 19:04

Vote 36,Sub od ranije,Shout !!!!
o7

Necu zvaku ocu kusur
Necu zvaku ocu kusur Dita 1,831, 19:05

v37 sub imas od onomad

Nemanja POP Djurdjevic
Nemanja POP Djurdjevic Dita 1,832, 01:10

v 40 s 397

Valeviko
Valeviko Dita 1,832, 01:22

v41 s old

Somadinara
Somadinara Dita 1,832, 01:28

v42 old sub

d 23
d 23 Dita 1,832, 02:24

v43, old sub
HVALA

borisko91
borisko91 Dita 1,832, 08:40

V4564564 S74564563578

4 zena
4 zena Dita 1,832, 08:59

44 v

sub 397

LUKA ls BACK
LUKA ls BACK Dita 1,832, 09:10

v45 sub od prije

zokizo
zokizo Dita 1,832, 11:15

vote48 / sub398 / sad ce i shout

TwilightGabii
TwilightGabii Dita 1,832, 11:27

v49 sub 398

rob zean
rob zean Dita 1,832, 11:34

v52 s399

Veljko Amidzic
Veljko Amidzic Dita 1,832, 12:00

s400!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mozzart19
Mozzart19 Dita 1,832, 16:20

V 57 s 414

Zeljko Bre
Zeljko Bre Dita 1,833, 01:02

v 58/ sub 418

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.