Ambienti on/off

Join the new world

 

NAGRADNA IGRA!!!

Dita 1,900, 09:17 E Publikuar në Serbia Serbia nga oppa STEFAN style
NAGRADNA IGRA!!!

Organizovaću jednu nagradnu igru.

NAGRADE su:
1. mesto - 15 q7 tenkova
2. mesto - 5 q7 tenkova
3. mesto - 150 q2 hrane

USLOVI da učestvujete u nagradnoj igri je:
-SUB(pretplata)
-VOTE(glas)
-SHOUT(razglas)
-napisati redni broj glasa i pretplate u komentaru, takođe sa jednim brojem između 1 i 100.

PRAVILA
-izvlačiće se tri broja, najveći broj će biti 1. mesto, srednji 2. mesto, a najmanji 3. mesto
-brojevi se izvlače preko Random.org , tako da nema nameštaljke
-trudite se da ne ponavljate isti broj
-ako ima dvoje sa izvučenim brojem, nagradu će dobiti onaj koji je ranije napisao
-možete se prijavljivati do dana 1903.
 

Komentet

eAleksandar99
eAleksandar99 Dita 1,900, 09:23

v + shout sub - old

MirBoo
MirBoo Dita 1,900, 09:27

sub 1139/v3 + shout, a broj nek bude 17

Plamko72
Plamko72 Dita 1,900, 09:35

v5/s old + shout - broj 6

Nemanja POP Djurdjevic
Nemanja POP Djurdjevic Dita 1,900, 09:39

v 7 s old _br.87

Hektorsilni
Hektorsilni Dita 1,900, 09:41

v 6 sub od ranije shout a broj 61

Lili Chobanova
Lili Chobanova Dita 1,900, 09:51

8/ sub od ranije
broj 8

HENRY MOODY
HENRY MOODY Dita 1,900, 10:22

v9 sub1139

Jugosloven95
Jugosloven95 Dita 1,900, 10:32

v10 sub 1139 + shout a broj je 13

todorovic87
todorovic87 Dita 1,900, 10:58

v11 s od ranije shout, broj 117

Red Star City
Red Star City Dita 1,900, 11:56

v14 p114 shout

Darkdefender92
Darkdefender92 Dita 1,900, 11:58

v15 s stari broj 10

Bole78
Bole78 Dita 1,900, 12:04

v16 broj 33

Nikola11srbija
Nikola11srbija Dita 1,900, 14:57

vote 19 sub old , broj 97

Toto Paniagua
Toto Paniagua Dita 1,900, 17:00

V20, already subscribed, and shouted

Razmazeno.deriste
Razmazeno.deriste Dita 1,901, 06:00

v23, 1141 sub, shout, br. 32

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,901, 08:14

v24 old sub + s

RavenSRB
RavenSRB Dita 1,901, 10:14

v 26 sub od ranije
broj 3

PopJovicaIlic
PopJovicaIlic Dita 1,901, 11:06

27 1141 55

SAO GLINA
SAO GLINA Dita 1,901, 12:45

28 1144 74

micasmekerica
micasmekerica Dita 1,901, 14:22

vote 30 + sub old
broj 31

pepika0304
pepika0304 Dita 1,901, 22:42

1142s
42v
broj 2

stef razarac
stef razarac Dita 1,902, 03:02

vote 33,sub 1142
broj 69 🙂

Stefan Tomasevic90
Stefan Tomasevic90 Dita 1,902, 04:38

sub 1143 i v34 + shout
br 51

Riter od Koznika
Riter od Koznika Dita 1,902, 05:12

35 1144

DexXx97
DexXx97 Dita 1,902, 06:04

v 36 s 1145 br 239

Atletikus
Atletikus Dita 1,902, 07:35

v37, stari sub, broj 77

Milos1389km
Milos1389km Dita 1,902, 08:25

v 38, old sub , broj 62

Stealth Line
Stealth Line Dita 1,902, 15:27

v40 stari sub hmmm broj 101 😛

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.