Ambienti on/off

Join the new world

 

My First Article in eIndia

Dita 1,900, 12:17 E Publikuar në India Kroacia nga Akshay.IN
Today i have created newspaper and given name "Company of Good People"In coming days i will write articles.............

███████]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▃ o o o o o o o o o o o o o o o o oo o o o o o o o oo o o
▄▅██//AKSHAY.IN\\██▅▄
I████████████████████]
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤▲⊙◤

 

Komentet

Dranze R
Dranze R Dita 1,900, 12:23

pertamax

1st Vote
keep writimg more articles

Stolch
Stolch Dita 1,900, 12:38

Waiting with interest and good luck

Lonqu
Lonqu Dita 1,900, 14:38

Best of luck! o7

GouthamKrishnan
GouthamKrishnan Dita 1,900, 18:52

Waiting to read your articles o7 o7.

Akshay.IN
Akshay.IN Dita 1,901, 23:35

thanks mates........

Aks1010
Aks1010 Dita 1,901, 05:16

v + your first subscriber. Good luck !!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.