Ambienti on/off

Join the new world

 

Mujo u birtiji - slikopriča

Dita 1,976, 12:21 E Publikuar në Croatia Kroacia nga Dr.H

Ulazi Mujo u birtiju i na šanku ugleda posudu punu novcanica od 100 EUR.

- Je li, što je ovo ? pita konobara

Konobar mu odgovori:
- Stavite unutra 100 EUR, pa ako ispunite 3 zadatka, sve je vaše!Mujo upita: Dobro, koja 3 zadatka ?

Konobar ga pogleda, odmjeri od glave do pete pa rece:
- Prvo treba eksirati litru rakije, bez ikakve grimase na licu,
- Drugo otici u dvorište i bjesnom pitbulu izvaditi bolestan zub,
- Na kraju otici na kat i voditi ljubav s gospodom od 73 godine.

Mujo važno izvadi 100 EUR i stavi ih u posudu.

Konobar mu pruži flašu rakije i Mujo nagne.Skoro su mu oci zasuzile, ali iskapi cijelu flašu bez ikakve grimase. Tresne praznu flašu na šank i krene u dvorište, ljuljajuci se lijevo - desno.Kad je zatvorio vrata za sobom, zacuje se glasan lavež, pa režanje
i na kraju cviljenje. Nakon 15-ak minuta Mujo otvori vrata, nasloni se na štok i ljuljajuci se upita:

- Dobro, gdje je ta baba s bolesnim zubom?

 

Komentet

Ukrainian Dream
Ukrainian Dream Dita 1,976, 12:39

Čuo sam ga već, ali je dobar. Evo vote

NoviTigar91
NoviTigar91 Dita 1,976, 12:53

glas 🙂

Georgelakeland
Georgelakeland Dita 2,474, 02:42

voted

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.