Ambienti on/off

Join the new world

 

MoSA Second Wave of Distribution

Dita 1,882, 00:24 E Publikuar në Malaysia Malajzia nga JUJAI23This month we will have some Training War with eSingapore. We had agreed that eSing will start the attack at Peninsular Malaysia and they will lose there. As return, we eTDM and EMF will attack Singapore city and we will lose there. Just like a ping pong match.

For more information, visit [HERE]


As we know, we won't allow our soldier go to the battlefield with barefoot and unarmed. Ministry of Social Affairs together with Ministry of Finance willing to give every eMalaysian an opportunity to try out Q7 weapon that we bought in bargain imported from eIndonesia. The quality and peer power of that weapon will give eMalaysia more advantages than before. From now on, we will have equal right on government money. There is no privilege to certain party and certain people. I would like to invite everyone with eMalaysian citizenship read this up, and comment here and everyone of you will receive


5 Q7 weapon


All you have to do is just
let me know you had done that in the comment below,Lets flood the Battlefield with Q7 Weapon
P/S : If you want to ask for more, just click at my signature
 

Komentet

Izzat F. Kennedy
Izzat F. Kennedy Dita 1,882, 00:38

me

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dita 1,882, 00:45

Voted

FarhanIzzuddinIV
FarhanIzzuddinIV Dita 1,882, 01:07

voted + sub.. 🙂

Danny Herlino Sutra
Danny Herlino Sutra Dita 1,882, 01:23

V

JUJAI23
JUJAI23 Dita 1,882, 01:30

all these people already got their free give..

Nerzhu1
Nerzhu1 Dita 1,882, 01:37

Voted : )

Monkeyboom Yau
Monkeyboom Yau Dita 1,882, 01:51

i haves flooded with bar n bazooka n Q7 tank 🙂

Amir Hakimi Azian
Amir Hakimi Azian Dita 1,882, 02:55

voted and already subscribe 😃

RyuYuki
RyuYuki Dita 1,882, 04:51

v9

I n f o r m e r
I n f o r m e r Dita 1,882, 05:36

v

ketsuekiyuki
ketsuekiyuki Dita 1,882, 05:58

V10

mhifzan
mhifzan Dita 1,882, 06:37

v11 o7

HardFever
HardFever Dita 1,882, 06:50

v12 s94

KaMaRuL
KaMaRuL Dita 1,882, 08:34

v14 already subscribe

MiVEX
MiVEX Dita 1,883, 00:19

V

Blitz Aegis
Blitz Aegis Dita 1,883, 01:21

v 15
already subbed

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.