Ambienti on/off

Join the new world

 

Misioni i ri Valentine Day - Make War Not Love !

Dita 1,913, 04:10 E Publikuar në Albania SHBA nga Gentrit Shahini

Mission by DIV`s:

DIV1 - Defeat 22 opponents in one day + Defeat Cupid
DIV2 - Defeat 44 opponents in one day + Defeat Cupid
DIV3 - Defeat 66 opponents in one day + Defeat Cupid
DIV4 - Defeat 88 opponents in one day + Defeat Cupid

Reward`s by DIV`s(shpreblimet):

DIV1 - +2 Bazooka Booster, +2 Small Bomb, +2 Energy Bar
DIV2 - +4 Bazooka Booster, +4 Small Bomb, +4 Energy Bar
DIV3 - +6 Bazooka Booster, +6 Small Bomb, +6 Energy Bar
DIV4 - +8 Bazooka Booster, +8 Small Bomb, +8 Energy Bar

Vote and Shout !

 

Komentet

kushtrimzz
kushtrimzz Dita 1,913, 04:18

v`s

o/

VisarJ
VisarJ Dita 1,913, 04:33

V

a le si ander
a le si ander Dita 1,913, 09:05

plagjiatur!!!

Catatumbo
Catatumbo Dita 1,913, 12:18

o/

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.