Ambienti on/off

Join the new world

 

Ministarstvo ekonomije poslovalo u plusu

Dita 1,994, 12:30 E Publikuar në Serbia Serbia nga Dusan030

Pred vama je prikaz stanja u trezoru, NBS-u i državnim organizacijama, kao i ukupno poslovanje države u aprilu:Kao što možete videti država je u aprilu imala pozitivno poslovanje u iznosu od rekordnih 378.924,70 dinara, ili po današnjem kursu 1.640,37 golda

Trezor je pun, a najviše ga puni "eMiškovićev" Delta Holding 😉:izvor: Ekonomija Srbije

 

Komentet

igajunior
igajunior Dita 1,996, 05:23

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.