Ambienti on/off

Join the new world

 

Media Mogul Project 7 - February

Dita 1,892, 04:52 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga 3v3rything
New MMM Project version, It is the same than the old but with new form and new Spreadsheet!

EVERYONE wants a Media Mogul!
And probably you too!
That's why I'm making the Media Mogul Medal Project!It's based in Mutual help and it's really easy!
The first thing you have to do, is complete this form
[Click here to see the form]
And then, you'll be signed here;
[Click here to see the spreadsheet]

You access to the spreadsheet, and then you subscribe everyone in the spreedsheet, and you send them a message writing your sub number. They will subscribe back to you.
This is obligatory! you have to subscribe to everyone or they wont subscribe to you!
Please, vote and share, as more people see this, more subscribers you will get.
Frequently Asked Questions

*People that comes later will have to subscribe to more people?
+No, because people that came before will have to subscribe to them after they receive the message! Everyone gets the same number of subscribers for the same Subscribers sent!

-chain shout-

Media Mogul Project 7 - February
http://www.erepublik.com/en/article/media-mogul-project-7-february-2199839/1/20

 

Komentet

ComandanteArgentino
ComandanteArgentino Dita 1,892, 05:16

pole

T I N G O
T I N G O Dita 1,892, 05:23

arriba la MM

Kikopucaprvi
Kikopucaprvi Dita 1,892, 05:28

V+sub500+shout, vrati sub kaj mene

giladahgua
giladahgua Dita 1,892, 05:34

v10 s502

DarsDars
DarsDars Dita 1,892, 08:35

v 31 s old

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Dita 1,893, 08:35

Podobro e da kazhesh deka sam si napravil kopija od proektot na Kiochan otkolku da gi lazhesh lugjeto deka ova e MMM Project 7...

3v3rything
3v3rything Dita 1,893, 10:03

dobro aexil vazno pak se pravi 🙂

rubencapo
rubencapo Dita 1,893, 10:18

V54 y S520

Hi. Please sub my newspaper!
http://www.erepublik.com/es/newspaper/voy-por-la-mm-287257/1
Good luck!! "

Hola capo, me suscribí a tu periódico.
Si por favor puedes suscribirte al mio
http://www.erepublik.com/es/newspaper/voy-por-la-mm-287257/1
Gracias y suerte.

corchuela
corchuela Dita 1,893, 11:20

V55 S522 shout

MarioNx
MarioNx Dita 1,913, 16:22

v+s

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.