Ambienti on/off

Join the new world

 

Media Mogul Medal Project [GR/ENG]

Dita 1,845, 06:22 E Publikuar në Greece Kroacia nga Meletis

English Version below...Φίλες και φίλες ακούστε πως έχει το πράγμα,

Γίνεται μια e-παγκοσμια (!!!) προσπάθεια για την απόκτηση του βραβείου Media Mogul.Αυτή η προσπάθεια όμως βασίζεται στην Αμοιβαία Βοήθεια και γίνεται τζάμπα !!!

Πως λειτουργεί λοιπόν;;

Πρώτον, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ
[Πάτα εδώ για να δεις την φόρμα..]
Αφού συμπλήρωσες την φόρμα η εφημερίδα σου θα εμφανιστεί στην παρακάτω λίστα
[Πάτα εδώ για να δεις την λίστα]

Άρα, μπες στην λίστα, γίνε συνδρομητής σε όσες περισσότερες εφημερίδες μπορείς και στείλε σε αυτούς που έγινες συνδρομητής τον αριθμό συνδρομής και το λινκ από την εφημερίδα σου. Τότε θα ανταποδώσουν την συνδρομή και για την εφημερίδα σου.

!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Για να έχεις συνδρομές πρέπει να γίνεις συνδρομητής στις αντίστοιχες εφημερίδες και να ακολουθήσεις πιστά την παραπάνω διαδικασία...

Παρακαλώ όπως ψηφίσετε το παρόν άρθρο και το κοινοποιήσετε σε άλλους συμπαίκτες. Όσοι περισσότεροι συμμετέχουν τόσο γρηγορότερα θα πάρουμε το μετάλλιο αδέλφια.


CHAIN SHOUT
Media Mogul Medal Project
http://bit.ly/MediaMogul
Πάρε και εσύ το μετάλλιο Είναι τζάμπα!
EVERYONE wants a Media Mogul!
And probably you too!
That's why I'm making the Media Mogul Medal Project again!It's based in Mutual help and it's really easy!
The first thing you have to do, is complete this form ONLY ONE TIME
[Click here to see the form]
And then, you'll be signed here;
[Click here to see the spreadsheet]

You access to the spreadsheet, and then you subscribe everyone in the spreedsheet, and you send them a message writing your sub number and your Newspaper link. They will subscribe back to you.
This is obligatory! you have to subscribe to everyone or they wont subscribe to you!
Please, vote and share, as more people sees this, more subscribers you will get.


Frequently Asked Questions

*People that comes later will have to subscribe to more people?
+No, because people that came before will have to subscribe to them after they receive the message! Everyone gets the same number of subscribers for the same Subscribers sent!

*Should I shout the article?
Yes, the shouting text is:

CHAIN SHOUT
Media Mogul Medal Project
http://bit.ly/MediaMogul
Everyone can get a MMM easily, and for free!!


 

Komentet

Meletis
Meletis Dita 1,845, 06:26

first?

Makedonas GR
Makedonas GR Dita 1,845, 06:26

v+s

MR11
MR11 Dita 1,845, 06:40

v+s

EtzeL the Hun
EtzeL the Hun Dita 1,845, 09:44

v+s

oekeinos
oekeinos Dita 1,845, 12:33

v+s

kvstas71
kvstas71 Dita 1,845, 15:07

v

MANOLO121
MANOLO121 Dita 1,846, 01:40

v

El Tarlo
El Tarlo Dita 1,846, 02:05

v+s

Ilias the Greek
Ilias the Greek Dita 1,846, 15:15

v+s

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.