Ambienti on/off

Join the new world

 

Main Reason! \ Главная Причина!

Dita 1,901, 08:07 E Publikuar në Japan Irani nga Kami Neko
[English]
No matter how many reasons have for something, always the main reason is you.
[Russian]
Неважно сколько причин есть для чего то, всегда главная причина заключается в вас.

Kami Neko, Ten Thousand Years 07For Shout:
"The Main Reason for all what we do:
http://www.erepublik.com/en/article/main-reason--2205328/1/20"
 

Komentet

arhangellord
arhangellord Dita 1,901, 08:33

v

Sardar Confucius
Sardar Confucius Dita 1,901, 08:36

Dat sentence structure...

Minami Saki
Minami Saki Dita 1,901, 09:05

「いくら理由があっても、いつも主な理由は自分自身のためのはずだ。」

Oraizan
Oraizan Dita 1,901, 10:11

Ten Thousand Years. o7

Akiyama Sairei
Akiyama Sairei Dita 1,901, 11:33

Voted.

Btw: you - *are* - the main reason.

Natsu Natsumee
Natsu Natsumee Dita 1,901, 13:00

i don't get this article

Ivair Exorcist
Ivair Exorcist Dita 1,901, 17:20

Voted
o7

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,902, 00:46

@SardarDono : Grammar Nazi disapproves.

Btw good thought, but bad description. ^w^"

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.