Ambienti on/off

Join the new world

 

Luule: Part 2: The Sequel!!!

Dita 1,905, 12:38 E Publikuar në Estonia SHBA nga krissuyx
Vabadus

Üksiku hundi staatus, teistest erinev saatus.
Kõnnin endal loodud rada, eiran inimeste jutu vada.
Tahan erineda massist, robotlikust inimrassist.
Vabadust ma kõrgelt hindan, selle nimel elan, hingan.
Kui on eesmärk mille suunas minna , jõudma peab ju lõpuks sinna.Palun väga, Hr. I.See.Wiener! 😃
 

Komentet

I.See.Wiener
I.See.Wiener Dita 1,905, 12:46

: D juba parem luuletus

Hanskan Toss
Hanskan Toss Dita 1,906, 11:49

😃 Tule wuzavazasse üle laulikuks . maa anna saia Sulle !

I.See.Wiener
I.See.Wiener Dita 1,906, 12:33

somm??? : )
sinulla on pullan sisällä sammal?
Minun täytyy harjoittella suomea.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.