Ambienti on/off

Join the new world

 

Lohh'i Fondi toetused 1994

Dita 1,995, 09:55 E Publikuar në Poland Estonia nga BM_investor

Tere,

Lohh'i Fondi kohta loe lähemalt siit: http://www.erepublik.com/en/article/2252655/1/20

Lohh' Fondi uudised ilmuvad nüüd ka Mr Wooshi ajalehes.

Eilsed tublimad noormängijad olid:
Mel Torme | +201 xp | 15 Q7 tanki
Karl Suits | +179 xp | 12 Q7 tanki
inx86 | +175 xp | 10 Q7 tanki
S6dur | +160 xp | 8 Q7 tanki
wallah | +148 xp | 6 Q7 tanki
Adolf Schiffer | +147 xp | 5 Q7 tanki
Rollepolle | +141 xp | 4 Q7 tanki
nVidia GeForce | +133 xp | 3 Q7 tanki
r4vz0r | +123 xp | 2 Q7 tanki
Patrick The Red | +111 xp | 1 Q7 tank

66 Q7 tanki ostuks kulus 393 EEK. Lohh'i Fondis on nüüd 77,06g ja 51 224 EEK.

Tervitustega,
BM_investor
Lohh'i Fondi sekretär ja varahoidja

 

Komentet

PanBangladeszu
PanBangladeszu Dita 1,996, 03:07

Mój prezydent.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.