Ambienti on/off

Join the new world

 

Lohh'i Fondi toetused 1955

Dita 1,956, 14:55 E Publikuar në Estonia Estonia nga Mr Woosh

Tere,

Lohh'i Fondi kohta loe lähemalt siit: http://www.erepublik.com/en/article/2214110/1/20

Kuna Fondil on vara juurdekasv olnud kuludest suurem, on Fondi maht pidevalt suurenenud. Seega suurendas Lohh'i Fond alates päevast 1923 igapäevaste toetuste saajate ringi 8-lt 10-le ja jagatavate Q7 tankide arvu 39-lt 66-le.

Üleüleeile annetas Mr Woosh Lohh'i Fondile 2500 krooni. Lohh'i Fond tänab. Ühtlasi lubas Mr Woosh hakata Lohh'i Fondi uudiseid oma ajalehes avaldama. Kogu eEesti tänab.

Eilsed tublimad noormängijad olid:
Rakky | +222 xp | 15 Q7 tanki + 12 Q2 püssi
P330U | +202 xp | 12 Q7 tanki + 12 Q2 püssi
rocomb | +195 xp | 10 Q7 tanki + 12 Q2 püssi
Rollepolle | +188 xp | 8 Q7 tanki + 12 Q2 püssi
Karl Suits | +184 xp | 6 Q7 tanki + 12 Q2 püssi
coolerica | +146 xp | 5 Q7 tanki + 12 Q2 püssi
Amise | +140 xp | 4 Q7 tanki + 12 Q2 püssi
Maarjamaalane | +137 xp | 3 Q7 tanki + 12 Q2 püssi
Lompp | +135 xp | 2 Q7 tanki + 12 Q2 püssi
snatzer | +133 xp | 1 Q7 tank + 6 Q2 püssi
wallaharto | +133 xp | 1 Q7 tank + 6 Q2 püssi

67 Q7 tanki ostuks kulus 425 EEK. Lohh'i Fondis on nüüd 360 Q2 püssi, 69,06g ja 64 914 EEK.

Tervitustega,
BM_investor
Lohh'i Fondi sekretär ja varahoidja

 

Komentet

Rakky
Rakky Dita 1,956, 16:50

Oeh, tänud! 😃

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.