Ambienti on/off

Join the new world

 

Lohh'i Fondi toetused 1993

Dita 1,994, 12:20 E Publikuar në Poland Estonia nga BM_investor

Tere,

Lohh'i Fondi kohta loe lähemalt siit: http://www.erepublik.com/en/article/2252655/1/20

Lohh' Fondi uudised ilmuvad nüüd ka Mr Wooshi ajalehes.

Eilsed tublimad noormängijad olid:
Mulkland | +213 xp | 15 Q7 tanki
Karl Suits | +189 xp | 12 Q7 tanki
P330U | +129 xp | 10 Q7 tanki
Rollepolle | +128 xp | 8 Q7 tanki
Henrikolen | +116 xp | 6 Q7 tanki
Cross Fate | +111 xp | 5 Q7 tanki
Mel Torme | +107 xp | 4 Q7 tanki
Kretzwald | +99 xp | 3 Q7 tanki
Adolf Schiffer | +96 xp | 2 Q7 tanki
S6dur | +83 xp | 1 Q7 tank

66 Q7 tanki ostuks kulus 389 EEK. Lohh'i Fondis on nüüd 77,06g ja 51 617 EEK.

Tervitustega,
BM_investor
Lohh'i Fondi sekretär ja varahoidja

 

Komentet

brejniak
brejniak Dita 1,994, 14:50

Karuzella, karuzella
Świat się kręci i umiera
Słońce świeci, słońce gaśnie
Będzie ciemniej albo jaśniej

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.