Ambienti on/off

Join the new world

 

Korppien Kampfzeit: Ratkaisun hetket

Dita 1,913, 10:47 E Publikuar në Finland Finlanda nga Kendo Yana r

En voi olla vain katsomatta sivusta, kun rakastamaani puoluetta yritetään laittomasti kaapata häikäilemättömien huijareiden toimesta.
Olenhan sentään käyttänyt tolkuttomasti aikaa sekä rivipuoluelaisena, väliaikaisena puheenjohtajana että keskuskomitean jäsenenä. Minun on autettava Vihtoria, johtajaamme, joka on jäänyt suorastaan kuvottavan myllytyksen kohteeksi.

Sanon sen suoraan, WP Attack on silmitön vallankaappaaja, joka yrittää palauttaa loisteikkaan Korppipuolueen takaisin taantumukselliseksi edeltäjäkseen, jota johtivat rutiiniklikkailijat, jotka eivät eväänsä hetkauttaneetkaan eSuomen hyväksi.
Sinisen "puolueen" johtohahmot sumuttivat rivipuoluelaisiaan silmään. Rivipuoluelaisissa saattoi hyvinkin olla oikeita kunniallisia pelaajia, mutta valheellisella propagandallaan johtohahmot ajoivat jäsenensä LEPiläisyyden synkkään maailmaan.


WP Attak

ME, KORPIT JA SPURDOLIITTOLAISEMME TULIMME VAPAUTTAMAAN HEIDÄT! Emme me ole paholaisia, jotka tulivat tekemään kiusaa. Olemme vapaussotureita, hengellisiä taistelijoita, jotka itseään ajattelematta yrittävät palauttaa peli-iloa ja murskata LEPin sortovaltaa, josta kärsii eritoten kansa.
Älkää alistuko WP:n kuvottavaan propagandaan vaan nostakaa leukanne ylpeydestä ja karjukaa "EI!", kuten Korppipuolueen perustajajäsenet tekivät kohdatessaan LEPiläisten ja muiden foorumielitistien sortavia käskyjä!

Muistakaa myös, että Korpeilla on voimavaroja tuottaa massiivista vahinkoa eSuomelle että kaapatulle puolueelle. Voitimmehan sentään eduskuntavaalit. Me emme pelkää emmekä piittaa virkakielloista!


Salskea Korppi murskaa WP:n kaappaussuunnitelmat!

 

Komentet

Cure
Cure Dita 1,913, 11:19

Höpö höpö, attak kuninkaaksi!!!

Cendorr
Cendorr Dita 1,913, 11:27

en kommentoi

Kendo Yana r
Kendo Yana r Dita 1,913, 20:35

en minäkään

Paroni havok
Paroni havok Dita 1,914, 07:19

Minäpäs kommentoin.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Dita 1,913, 22:31

Vihtori puheenjohtajaksi!!

Cure
Cure Dita 1,914, 02:26

WP Attak:ia äänestetty, äänestä sinäkin fiksu ja filmaattinen vanha pelaaja puolueen johtoon ja sen uuteen kukoistukseen.

Lisätietona, WP Attak on eSuomen ensi kuun presidentti, eikö olisikin hieno että suurilla Korpeilla olisi oma presidentti?

Jolius
Jolius Dita 1,914, 09:30

Vihtori on häikäilemätön vallankaappaaja! Vihtori hirteen!

Dr. Daniel Strindberg
Dr. Daniel Strindberg Dita 1,914, 11:34

''Vihtori on häikäilemätön vallankaappaaja! Vihtori hirteen!'' Kuolleen puolueen kaappaaminen ei ole häikäilemätöntä.

Jolius
Jolius Dita 1,914, 12:55

Kuolleen puolueen ehkäpä, mutta top 5 puolueen kyllä.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.