Ambienti on/off

Join the new world

 

Komix wysokich lotów. Czyli co się kryje pod tą chorą banią?

Dita 1,828, 08:35 E Publikuar në Poland Polonia nga Kurczun






Fenk Ya For Read

Szałataj:
[Komix]Orle Oko[Zapraszam]
 

Komentet

Samuel Colt Smith
Samuel Colt Smith Dita 1,828, 09:09

Pierwszy 😛

Kurczun
Kurczun Dita 1,828, 09:14

Drugi

Spidrian
Spidrian Dita 1,828, 09:56

Trzeci

Kurczun
Kurczun Dita 1,828, 10:09

Czwarty

tom6ek
tom6ek Dita 1,828, 10:12

dwudziesty drugi

SilverThunder1R
SilverThunder1R Dita 1,828, 10:19

szósty

Kurczun
Kurczun Dita 1,828, 10:57

Sioodmy

xenophob
xenophob Dita 1,828, 11:38

1000

adamrhcp
adamrhcp Dita 1,828, 12:36

NAPOLEON

adamrhcp
adamrhcp Dita 1,828, 12:36

\o/

Basowy
Basowy Dita 1,828, 12:53

Poprosze wersjje komiksu bym zpozumial ocb ew duzo ziola

Basowy
Basowy Dita 1,828, 12:54

Ja to niby ten po prawej czy po lewej?

Vamik
Vamik Dita 1,828, 12:57

Ty jestes ten poza planem 😉

Coolerss
Coolerss Dita 1,828, 12:59

Żeby to rozkminić trzeba się ostro upalić 😕

Don Camillo Corleone
Don Camillo Corleone Dita 1,828, 13:42

któryś tam z kolei ! 😃

mV,

Sarrena
Sarrena Dita 1,828, 14:01

Rzeczywiście niskich lotów

MarioNx
MarioNx Dita 1,829, 03:58

Czego szukałeś w rozporku Mixa? 😮

Kurczun
Kurczun Dita 1,829, 06:39

Pytanie za sto pkt! Kim jest osoba po lewej (nie ja xd)
Bass:
Ty jestes ten poza planem x 2
Mario, czego Mix tam szukał? O.o

jester1
jester1 Dita 1,829, 13:49

This is some deep sh$t. Imma smoke some weed, and read this again later.....

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.