Ambienti on/off

Join the new world

 

kokakias

Dita 1,948, 09:33 E Publikuar në Greece Greqia nga panosxx

Πάει ένας χασικλής σε ένα ζαχαροπλαστείο και λέει:

-Τι είναι αυτά εκεί;

-Αυτά είναι κοκάκια.

Ο χασικλής βάζει τα κλάματα και ρωτάει ο ζαχαροπλάστης:

-Γιατί κλαίς;

-Κοκάκια λέγανε τον συγχωρεμένο τον αδερφό μου.

 

Komentet

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.