Ambienti on/off

Join the new world

 

ko jos igra ovu igru od stare ekipe?

Dita 1,828, 14:20 E Publikuar në Bosnia and Herzegovina Bosnja dhe Hercegovina nga Kpcto

Pozdrav svima,

posle par godina neaktivnosti, dobih mail da je eRep napunio 5 godina. Cestitam svima. Pogledao sam vijesti i skontao da od mog poslednjeg posta ama bash nista se nije promijenilo. A greska, cini mi se po tekstovima da sada eBih nema teritoriju! ha! e neka zasluzili ste.

Samo sam htjeo da pitam igra li ko od moje stare ekipe ovo jos uvijek aktivno? To je nekad bila neutralna struja bez nacionalizma i vjere da nas definise u IGRI?

Jos jednom sve najbolje za 5 godina igre, i da uzivate. Ja cu opet za par godina da se vratim da vidim da li ste se ponormalili imalo!

Srecno svima,
Kpcto

 

Komentet

BH-Edin
BH-Edin Dita 1,828, 14:39

Krsto, beki je ovdje jos uvijek

Kpcto
Kpcto Dita 1,828, 15:39

alal vera vidim da si promjenio drzavljanstvo i da si sada placenik! Ah to je najbolja titula koju sam video. Ima li josh koga? Ili je sve zamrlo?

St. Edoxin el Mokrinjski
St. Edoxin el Mokrinjski Dita 1,828, 15:44

Gdje si ti do sad Kpcto?!

Kpcto
Kpcto Dita 1,828, 15:53

a Edoxine, vasa ekselencijo umalo da vas ne prepoznam! A vidim ti si otisao na more da propovjedas edoxinoizam, a neka i treba! Jesi li uspjeo da prosiris "put Edoxinov" po citavom svijetu do sada? Ja kao ucenik Edoxinovog puta ocekujem da je polovina svijeta nasla mudrosti da predje u Edoxinoizam kako bi im zivot bio ljepsi

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Dita 1,828, 21:27

Srbi više ne igraju za ovu Varta tvorevinu. Slobodno zatraži državljanstvo eSrbije jer tamo su tvoji...

pasha_the_one
pasha_the_one Dita 1,828, 22:39

Veliki pozdrav Kpcto :]

St. Edoxin el Mokrinjski
St. Edoxin el Mokrinjski Dita 1,829, 00:01

@Kpcto: eBiH je već prihvatila Edoxinizam birajući mene za CP-a, a samim tim kao i vrhovnog poglavara, vjerskog vođu i duhovnog iscjeljitelja kao što je to oduvijek i bilo... EDEN kao savez se nije bunio da ja predstavljam članicu saveza tako da su sve države EDENa cutke prihvatili isto.

Inače šta ima kod tebe?

btw da te upoznam sa našim počasnim građaninom gay namjera - gospon Dijabola ^...

Kpcto
Kpcto Dita 1,829, 01:01

uuuuuu pasha je prekucao igru! 2x

Edoxine i sam znas da tvoj put ne moze biti ogranicen na savez ili drzavu. Onaj ko to josh uvijek nije prihvatio kao Edoxinov put kao svoj put, taj i sam ne vidi - ne cuje - niti razumije! Sto je najgore zivi u zabludi!

Neka nas sve Edoxin vodi u ovoj bezizlaznoj situaciji.

bigSkenda
bigSkenda Dita 1,829, 07:28

njabu jedan, sta se javljas!

bigSkenda
bigSkenda Dita 1,829, 07:29

GO AWAY!!!

Kpcto
Kpcto Dita 1,829, 13:43

e Skenda uclanio sam se u partiju! Ha ja, a Edoxin predsjednik drzave! Pa ja sam sa njim na Vasa ekselencijo! YES! Evo meni para od sumnjivih privatizacija

Ezio Auditore da Bosona
Ezio Auditore da Bosona Dita 1,829, 16:25

ti si onaj vodja WWW revolucije bio ..

pozdrav od Don Isaaca ( promjenio nick )

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.