Ambienti on/off

Join the new world

 

Keresd a hibát!

Dita 1,911, 12:29 E Publikuar në Hungary Polonia nga DiGiMoN93


 

Komentet

KisJ0zsi
KisJ0zsi Dita 1,911, 12:30

> D

ExWattafilling
ExWattafilling Dita 1,911, 12:33

Ennyitől már föláll? 😉

Szigetlako
Szigetlako Dita 1,911, 15:22

aaaaaaaa, b+ 😃

e-makvirag
e-makvirag Dita 1,912, 23:58

kemény...

disznocska
disznocska Dita 1,913, 09:39

ez de f@x vicc:D

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.