Ambienti on/off

Join the new world

 

Kandidatura za predsednika države - februar [ponatis]

Dita 1,902, 14:25 E Publikuar në Slovenia Sllovenia nga Gozdni Francek

Pozdravljeni,Bližajo se volitve za predsednika države. Vem, da mi bo na začetku padlo veliko očitkov, kako sem neizkušen, da grem samo zaradi medalje kandidirat, da nisem primeren kandidat ker se že bil odstavljen kot minister SU, ...
Verjamem, da se bom zorganiziral in tudi odločene stvari reskiral zaradi tega. Vem tudi v kaj se spuščam. Pripravljen sem in delal bom trdo. Zraven mene bodo še vlado tvorili sledeči ministri:

Ministrstvo za zunanje zadeve:

Svojo nalogo bo opravljal SmoothZiga ali drugače zvani ¨Dimitrij Rupel¨ slovenskega MoFA.

On je po mojem mnenju najprimernejši minister za to področje. Ima ogromno vez z drugimi igralci širom po svetu. V kolikor nas bo eŠvica zaprosila, da jih bomo izbrisali, se bomo državi držali 9-mesečnega 3-točkovnega sporazuma. Če bo prišlo sprememb vas bomo seveda obvestili.

Naj še omenim tudi to, da bo Smooth imel tudi vlogo kot vCP.


Ministrstvo za notranje zadeve:

Stolček na tem ministrstvu bo dobil Ariston Darth.

Kot po ustaljeni navadi bo Ariston odločal komu sprejeti zahtevek za državljanstvo in komu ne. Dostop do IGMja bom imel tudi jaz, da bom lažje sporočil ukaze glede MPPjev.


Ministrstvo za obrambo:

Tukaj bo minister Sa1nts.

Njegova skrb bo, da se bodo ukazi redno posredovali državljanom in jih tudi primerno spreminjal. Za deljenje hrane I. in II. diviziji, pa bodo skrbeli Mr. Cacko, St. Paul in CreeperDam. Med drugim bo Mr. Cacko skrbel, da bodo ukazi redno spremenjeni v skripti.
Vojn trenutno ne pričakujemo, saj smo obkoljeni z zavezniškimi državami.
Po potrebi, se bomo tudi dogovorili za kakšno trening vojno.Ministrstvo za izobraževanje:

Na svojem mestu bosta tukaj kar dva ministra. To sta T1M3K in Zlehty

Zakaj dva? - Ker oba nimata na voljo ravno pretirano časa in se bosta skupaj usklajevala. Skrbela bosta, da bodo novinci nemoteno dobila svojo nagrado za sklope in mentorji plačilo. Pravtako bodo tudi na tem ministrstvu delilci za dodatno pomoč. Ta likozarjev, Smrkec in Vrba 94 bodo skrbeli, da bodo igralci I. in II. divizije prejeli svoj paketek orožja.


Ministrstvo za informiranje:

Informiral o trenutnih situacijah vas bo Mr. Cacko.

Na tem položaju se je zelo dobro uveljavil. Poskrbel bo, da boste pravočasno obveščeni o novostih, ki se tičejo naše države.


Ministrstvo za finance:

Finančnik v tem mandatu bo apzfpk.

Poskrbel, da bodo vrata Slovenske Banke dobro zavarovana. Dostop do nje bova imela samo midva. Čim manj nas ima dostop do banke, boljše je. Tako bo banka v varnih rokah.


Tako! To je moja ekipa. Menim, da bomo skupaj uspešni. Zahvaljujem se vsem, ki mi boste izrekli podporo. Nebom vas razočaral!!!

Lep pozdrav
Franca Koderlajsa

 

Komentet

sandi111
sandi111 Dita 1,902, 22:19

ni mene
ni podpore

Duke of Richelieu and Fronsac
Duke of Richelieu and Fronsac Dita 1,903, 23:45

lol, kolko glasov si kupu?

Gozdni Francek
Gozdni Francek Dita 1,903, 00:30

Kar nekaj ddnara sem mel nasparanega, pa sem si kupo

TerekGrozny
TerekGrozny Dita 1,903, 05:18

lolek si prek votersa vote kupuje

Beast4
Beast4 Dita 1,903, 06:39

Skoda denarja. Bols da si kupu hrano pa tanke pa talu. Bi se te vec folka zapomnl, pa bi mel vecje sanse. Tko nisi nc naredu in podpiras kapitaliste. 😉

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.