Ambient on/off

Join the new world

 

Kandidatura za predsednika države - februar [ponatis]

Day 1,902, 14:25 Published in Slovenia Slovenia by Gozdni Francek

Pozdravljeni,Bližajo se volitve za predsednika države. Vem, da mi bo na začetku padlo veliko očitkov, kako sem neizkušen, da grem samo zaradi medalje kandidirat, da nisem primeren kandidat ker se že bil odstavljen kot minister SU, ...
Verjamem, da se bom zorganiziral in tudi odločene stvari reskiral zaradi tega. Vem tudi v kaj se spuščam. Pripravljen sem in delal bom trdo. Zraven mene bodo še vlado tvorili sledeči ministri:

Ministrstvo za zunanje zadeve:

Svojo nalogo bo opravljal SmoothZiga ali drugače zvani ¨Dimitrij Rupel¨ slovenskega MoFA.

On je po mojem mnenju najprimernejši minister za to področje. Ima ogromno vez z drugimi igralci širom po svetu. V kolikor nas bo eŠvica zaprosila, da jih bomo izbrisali, se bomo državi držali 9-mesečnega 3-točkovnega sporazuma. Če bo prišlo sprememb vas bomo seveda obvestili.

Naj še omenim tudi to, da bo Smooth imel tudi vlogo kot vCP.


Ministrstvo za notranje zadeve:

Stolček na tem ministrstvu bo dobil Ariston Darth.

Kot po ustaljeni navadi bo Ariston odločal komu sprejeti zahtevek za državljanstvo in komu ne. Dostop do IGMja bom imel tudi jaz, da bom lažje sporočil ukaze glede MPPjev.


Ministrstvo za obrambo:

Tukaj bo minister Sa1nts.

Njegova skrb bo, da se bodo ukazi redno posredovali državljanom in jih tudi primerno spreminjal. Za deljenje hrane I. in II. diviziji, pa bodo skrbeli Mr. Cacko, St. Paul in CreeperDam. Med drugim bo Mr. Cacko skrbel, da bodo ukazi redno spremenjeni v skripti.
Vojn trenutno ne pričakujemo, saj smo obkoljeni z zavezniškimi državami.
Po potrebi, se bomo tudi dogovorili za kakšno trening vojno.Ministrstvo za izobraževanje:

Na svojem mestu bosta tukaj kar dva ministra. To sta T1M3K in Zlehty

Zakaj dva? - Ker oba nimata na voljo ravno pretirano časa in se bosta skupaj usklajevala. Skrbela bosta, da bodo novinci nemoteno dobila svojo nagrado za sklope in mentorji plačilo. Pravtako bodo tudi na tem ministrstvu delilci za dodatno pomoč. Ta likozarjev, Smrkec in Vrba 94 bodo skrbeli, da bodo igralci I. in II. divizije prejeli svoj paketek orožja.


Ministrstvo za informiranje:

Informiral o trenutnih situacijah vas bo Mr. Cacko.

Na tem položaju se je zelo dobro uveljavil. Poskrbel bo, da boste pravočasno obveščeni o novostih, ki se tičejo naše države.


Ministrstvo za finance:

Finančnik v tem mandatu bo apzfpk.

Poskrbel, da bodo vrata Slovenske Banke dobro zavarovana. Dostop do nje bova imela samo midva. Čim manj nas ima dostop do banke, boljše je. Tako bo banka v varnih rokah.


Tako! To je moja ekipa. Menim, da bomo skupaj uspešni. Zahvaljujem se vsem, ki mi boste izrekli podporo. Nebom vas razočaral!!!

Lep pozdrav
Franca Koderlajsa

 

Comments

sandi111
sandi111 Day 1,902, 22:19

ni mene
ni podpore

M O R R O N C I T O
M O R R O N C I T O Day 1,903, 23:45

lol, kolko glasov si kupu?

Gozdni Francek
Gozdni Francek Day 1,903, 00:30

Kar nekaj ddnara sem mel nasparanega, pa sem si kupo

TerekGrozny
TerekGrozny Day 1,903, 05:18

lolek si prek votersa vote kupuje

Beast4
Beast4 Day 1,903, 06:39

Skoda denarja. Bols da si kupu hrano pa tanke pa talu. Bi se te vec folka zapomnl, pa bi mel vecje sanse. Tko nisi nc naredu in podpiras kapitaliste. 😉

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.