Ambienti on/off

Join the new world

 

Kínai Sony

Dita 1,911, 04:15 E Publikuar në Hungary Polonia nga DiGiMoN93


 

Komentet

Dice03
Dice03 Dita 1,911, 07:09

Lehet vele Fony?

CyberVirus07 Dita 1,911, 10:49

Komenti u fshi

e-makvirag
e-makvirag Dita 1,912, 23:58

Comment deleted

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.