Ambienti on/off

Join the new world

 

JUJAI SHOW (episode 1)

Dita 1,501, 21:45 E Publikuar në Malaysia Malajzia nga JUJAI23

hello and welcome folks,

this show are made in order to teach you everything in about erepublik.

today topic are
first, who is your enemy?

all article this week, regarding toward someone and some group. you can read those article regarding them here

- a Plot Revealed

- Official Civil War Has Just Started

- Why The Turks Should Not Call Them self as The Ottoman

- Celaka PTO Turkey


But There has no answer or replied article from those group. Why? afraid of losing support from your own people?

even your own people now working with me to kick you out from my country. Maybe you should keep your people together from now. because the return of eMalaysia Otai might give you headache. from now on people of eMalaysia will stay together and claim their nation with their own blood.


 

Komentet

YILDIRIMOFLU
YILDIRIMOFLU Dita 1,502, 23:06

causes;
you are talking only bla bla ... : D

infinityReborn
infinityReborn Dita 1,502, 01:46

DoOmHaMmEr NOOB  PTO turkey! the worst PTO i ever seen!

infinityReborn
infinityReborn Dita 1,502, 01:47

even lie also FAIL. hahaahaha

Marcotje
Marcotje Dita 1,502, 04:32

Voted

TeMing
TeMing Dita 1,502, 05:19

Ban bought account ; )

Bolliver Sockwash
Bolliver Sockwash Dita 1,502, 19:21

v

Vientos del Sur
Vientos del Sur Dita 1,503, 14:14

@JUJAI

I really didn't understand what you're talking about : )

What do you mean by your people? We did not want any support from anyone, any society. We did came to Malaysia to be eMalaysians. What did we do to eMalaysians? Don't hate us.

Isaac Frederick Archerfreight
Isaac Frederick Archerfreight Dita 1,503, 20:30

The person in the image is Jujai?

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.