Ambienti on/off

Join the new world

 

Join The Crimson Canucks in Saluting Our Newest Rank Achievers

Dita 1,921, 00:12 E Publikuar në Canada Kanada nga crisfireThe Crimson Canucks would like to recognize each of our soldiers individual achievements in the game with an article of congratulations for each battle rank advancement. It recognizes not the click of the fight button but the commitment and dedication to the Crimson Canucks and eCanada by persevering in todays game of eRepublik.

Please join the Crimson Canucks in saluting

David Wayne SmithFor his recent advancement to the in game rank ofand

EasternpFor his recent advancement to the in game rank of 

Komentet

crisfire
crisfire Dita 1,921, 00:13

Crimsonmaxx!

o7

Maxx Johnson
Maxx Johnson Dita 1,921, 00:18

o7

Homer J Simpson
Homer J Simpson Dita 1,921, 00:21

o/

Senor Spielbergo
Senor Spielbergo Dita 1,921, 00:24

o7

Exalted Druid
Exalted Druid Dita 1,921, 00:24

Crimsonmaxx! I vote for the 2nd from the bottom Crimson Girl.

Decode Masala
Decode Masala Dita 1,921, 00:34

Cavalry o7

Guagature
Guagature Dita 1,921, 01:09

o7

Eric Last
Eric Last Dita 1,921, 01:35

o7

MDDkr
MDDkr Dita 1,921, 05:03

Beach day o7

C. Buzz
C. Buzz Dita 1,921, 08:08

o7

Uncorporated
Uncorporated Dita 1,921, 08:22

07 (I have a big head)

morten628
morten628 Dita 1,921, 10:15

o7

Easternp
Easternp Dita 1,921, 14:10

o7

Jack DeMolay
Jack DeMolay Dita 1,921, 17:10

o7

Ardikus V2
Ardikus V2 Dita 1,921, 20:34

o7

Raaijmakkers
Raaijmakkers Dita 1,922, 06:00

o7

milestailsprower
milestailsprower Dita 1,922, 11:00

mazda

Rhodesknight
Rhodesknight Dita 1,923, 23:49

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.