Ambienti on/off

Join the new world

 

Jai Jai Jai Hind

Dita 1,900, 13:38 E Publikuar në India Australia nga TheTrueIndian

Today to talk about Crotia. Crotia should not be in our land and it is not a good thing for Crotia to be in our land so we should fight back either like Gandhi Ji or Fight back in war. Now for a few bosters to our pride

http://www.youtube.com/watch?v=abpFOx9wgRg

http://www.youtube.com/watch?v=OqgorJ9ryIs

http://www.youtube.com/watch?v=tGpd1V8YYT0

http://www.youtube.com/watch?v=y-6onZNIMfg

JAI JAI JAI HIND

Lastly for just a song for fun

http://www.youtube.com/watch?v=-Bt3OWBaUN4

 

Komentet

Dranze R
Dranze R Dita 1,901, 06:40

pertamax

Patanjali
Patanjali Dita 1,904, 04:12

I think I allready made my dream India.

Thank you for this and, please, keep writting ... or just let us listening good songs.

Shukriyaa, bharat bhai !

Patanjali
Patanjali Dita 1,904, 04:18

btw. last link was great : D

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.