Ambienti on/off

Join the new world

 

Ivászat szintjei

Dita 1,902, 05:43 E Publikuar në Hungary Polonia nga DiGiMoN93


 

Komentet

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Dita 1,902, 05:52

o7

Nintsen
Nintsen Dita 1,902, 06:03

Csillagszemű Katie Black!

Daakoo
Daakoo Dita 1,902, 07:47

Új gazdasági fejlesztés !
http://www.erepublik.com/hu/article/2205913
... shout-old tovább !

KisJ0zsi
KisJ0zsi Dita 1,902, 09:14

én már olyan üveggel is találkoztam, aminek az alján amnézia volt : D

HUpakolas
HUpakolas Dita 1,902, 10:42

Agancsos kóla!

\o/

Alexdaemon
Alexdaemon Dita 1,903, 13:38

Ne szidalmazd a Jégert!!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.