Ambienti on/off

Join the new world

 

Iraki Rakétaállomás

Dita 1,901, 16:32 E Publikuar në Hungary Polonia nga DiGiMoN93


 

Komentet

Nintsen
Nintsen Dita 1,902, 01:02

Csillagszemű Katie Black!

Daakoo
Daakoo Dita 1,902, 07:46

Új gazdasági fejlesztés !
http://www.erepublik.com/hu/article/2205913
... shout-old tovább !

disznocska
disznocska Dita 1,902, 08:50

áúúú, ez fájt, mármint a gondolat:D

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.