Ambienti on/off

Join the new world

 

información de la guerra Venezuela vs Colombia en amazonica

Dita 1,948, 19:33 E Publikuar në Venezuela Venezuela nga joseatv25

Buenos días, tarde o noches estimados lectores, les daré una simple información de esta guerra...estoy viendo que si perdemos esta guerra eColombia va a tener eCongreso, asi que... a luchar!!!... vamos por la batalla 5, les daré la info...


División 1División 2
División 3
división 4
por ahora la guerra esta así:bueno... sin nada mas que publicar, me despido, cuídense, hasta el próximo articulo!


 

Komentet

antfernandez11
antfernandez11 Dita 1,948, 19:35

pole

Ciudadano Karv
Ciudadano Karv Dita 1,948, 21:19

Sub Pole

ciudadrepublic
ciudadrepublic Dita 1,948, 21:54

cierro podio

pole del concurso

Geranto77
Geranto77 Dita 1,948, 22:18

Cierro Podio!! Subpole del concurso creo!!

Ing. Luis
Ing. Luis Dita 1,949, 07:33

reclamo Cierro podio del concurso

Brutarco
Brutarco Dita 1,949, 07:39

muy interesante tu articulo votado

juan 02
juan 02 Dita 1,949, 12:16

votado

Jogla EL CHAVEZNEITORS
Jogla EL CHAVEZNEITORS Dita 1,949, 14:03

Gracias por ese reporte

VX450
VX450 Dita 1,950, 16:59

Por que nunca toman capturas cuando yo peleo y estoy en la lista 🙁

VX450
VX450 Dita 1,950, 16:59

:`[

joseatv25
joseatv25 Dita 1,950, 21:05

jajaja

VX450 Dita 1,950, 16:59

Komenti u fshi

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.