Ambienti on/off

Join the new world

 

Imperialism

Dita 1,905, 12:32 E Publikuar në South Korea Republika e Kinës (Tajvan) nga Nalsazsky

Why does Taiwan still occupy Korean land?

Maybe because Taiwan doesn't think that Koreans are good enough to have their own country. eRoc is just an imperialist country and now it is dying. It cannot last in a prolonged war with the Americans.

Fight eRoc, and take back Korean land.

 

Komentet

Point Man
Point Man Dita 1,906, 12:16

... 첩자와 그 일당들,txt

Nalsazsky
Nalsazsky Dita 1,907, 01:46

누가 첩자입니까?

My Girlfriend
My Girlfriend Dita 1,907, 03:39

here? maybe

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.