Ambienti on/off

Join the new world

 

I am

Dita 1,899, 19:13 E Publikuar në USA SHBA nga GloveisLove
 

Komentet

greeling
greeling Dita 1,899, 19:15

NEEDS MORE GREELING

rainy sunday
rainy sunday Dita 1,899, 19:21

NEEDS MOAR CAKE

Josh Whitehead
Josh Whitehead Dita 1,899, 19:24

NEEDS MORE BER

Josh Whitehead
Josh Whitehead Dita 1,899, 19:24

BEER*

Yluss
Yluss Dita 1,899, 19:30

Love is in the air....

Gillighan McGill
Gillighan McGill Dita 1,899, 19:52

votado :😁

Leif Eiriksson
Leif Eiriksson Dita 1,899, 20:19

okay

Candor
Candor Dita 1,899, 20:42

Voted for stiff pants

Mary Chan
Mary Chan Dita 1,899, 21:24

~hyuu~

Bia Pandora
Bia Pandora Dita 1,899, 21:34

\o/

GregoryG
GregoryG Dita 1,900, 02:40

Glove is Love

Lonestar 2
Lonestar 2 Dita 1,900, 15:21

...

And suddenly, I felt nothing. I
couldn't cry. So, once again, I
could not sleep.

Mister Y
Mister Y Dita 1,900, 16:14

Needs more love.

Bacon Empire
Bacon Empire Dita 1,900, 16:50

GLOVE 😃

Iamnameless
Iamnameless Dita 1,900, 17:10

Yes?

Norbengo
Norbengo Dita 1,900, 17:11

LOVE

Drew Blood
Drew Blood Dita 1,900, 18:30

Needs more bud....

Dell Fargus
Dell Fargus Dita 1,900, 18:54

Needs more cowbell

John Largo
John Largo Dita 1,900, 18:55

Max vs Glove! Its either the most powerful superduo in all of eRep...or it has the makings of the most intriguing Fight Club turf war in history.

Publius
Publius Dita 1,900, 22:32

Chie is Love

ChewChewShoe
ChewChewShoe Dita 1,901, 02:33

ur a rapist

Also, you're a bro and I love u Glovie ol' chum s2s2

Dan_x86
Dan_x86 Dita 1,901, 03:57

I'll take the rapist for 500

Lonestar 2
Lonestar 2 Dita 1,901, 05:21

John, relax. ^_~

As with Tyler F Durden, so with Glove.
Jack and Tyler are different personas.
Besides, I'm sad I missed his term(s) as CP.

Andrew Carnagie
Andrew Carnagie Dita 1,901, 16:58

Whats love got to do, got to do with it?

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.