Ambienti on/off

Join the new world

 

hrvati Pobedjuju?

Dita 1,899, 07:31 E Publikuar në Serbia Serbia nga Cikibre

Treba nam pomoc u borbi protiv hrvata http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/38089

 

Komentet

WhiteEagle1950
WhiteEagle1950 Dita 1,900, 00:31

lolololo

Milosavljevic97
Milosavljevic97 Dita 1,900, 00:50

Vidi novajvlije.
Odma si spiskao golde da napravis novine da bi rekao ovo?

Cikibre
Cikibre Dita 1,900, 04:23

To mi je bila greska

Nergul
Nergul Dita 1,900, 07:49

Јесте ли већ чули да... + ХОГАР СТРАШНИ
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2204667/1/20

igajunior
igajunior Dita 1,900, 09:22

nije gresaka, evo ti vote i sub

Commodus Augustus
Commodus Augustus Dita 1,901, 23:35

sad turi edit
hrvati izgubili
sad onomad
a i u buduce


he he he he

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.