Ambienti on/off

Join the new world

 

Hoy nace un nuevo periódico...

Dita 1,947, 19:14 E Publikuar në Venezuela Venezuela nga joseatv25

Hola estimados lectores, hoy nace un nuevo periódico con el fin de informar a ustedes eVenezolanos, yo los apoyare y quiero que ustedes me apoyen a mi y al periódico.

Pronto empezare a subir artículos 😃 (cuando se me llegue algo a la cabeza xD)

Sin nada mas que aportar se despide joseatv25, Cuídense y sigan defendiendo y ayudando a Venezuela.

 

Komentet

Juv3ss
Juv3ss Dita 1,947, 19:38

Pole!!

Ing. Luis
Ing. Luis Dita 1,947, 19:40

sub pole

ciudadrepublic
ciudadrepublic Dita 1,947, 23:21

PODIO del concurso por si acaso

El Chunior.
El Chunior. Dita 1,948, 11:30

Sorry Paolo Primero

ciudadrepublic
ciudadrepublic Dita 1,948, 11:31

dale no hay problema ahora se que esta participando

Fernando Monroe
Fernando Monroe Dita 1,947, 20:59

Podio

Brutarco
Brutarco Dita 1,948, 08:31

cierro podio

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.