Ambienti on/off

Join the new world

 

How eAustralian politics work

Dita 1,929, 20:46 E Publikuar në Australia Australia nga Arcaian

I had a revelation today. This is exactly how eAustralia works:

Australian Politics in eRep

Watch it, it is worth it.

 

Komentet

Callumh123
Callumh123 Dita 1,929, 20:57

Not gonna lie I did laugh an incredible amount. Mostly because the Monty Pythons are just that fucking hilarious.

Arcaian
Arcaian Dita 1,930, 02:05

Agreed

Vyrin the First
Vyrin the First Dita 1,930, 03:37

Good job arcain- hilarious on so many different levels!

Xavier Griffith
Xavier Griffith Dita 1,930, 04:30

It's funny. But it depends on who is in power and whether they choose to listen or just make up BS. Usually those not in the government choose to make up BS about crap they know nothing about.

Seen it all before.

Manrod78
Manrod78 Dita 1,931, 03:28

lol

Tim_Holtz
Tim_Holtz Dita 1,931, 06:35

must say i lold

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.