Ambienti on/off

Join the new world

 

Hi Rican

Dita 1,904, 23:24 E Publikuar në Switzerland Zvicra nga Monsieur Guillontine

Oops. I forgot.

Tomorrow's election day. (Well now today)

Rican's running for President.

Vote for him.

Because I love him.Kthxbai.

~ Monsie

 

Komentet

Rican
Rican Dita 1,904, 06:17

am i the dog or the bird ?

Comrade Vladimir Ulyanow Lenin
Comrade Vladimir Ulyanow Lenin Dita 1,904, 08:30

you are the watchDOG and he is the FLYING guillontine. and i am the move. haha

Mrs. Rylde
Mrs. Rylde Dita 1,904, 10:50

To use the British meaning for the term "bird"...

IDK Rican, how do you look in heels and a short skirt?

Rican
Rican Dita 1,904, 14:17

just as fetching as i do in a suit

Thomas Keesman
Thomas Keesman Dita 1,905, 23:02

you people really scare me. but then i think of the alternative, and feel much better.

Mademoiselle Jeane
Mademoiselle Jeane Dita 1,905, 23:26

pffff

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.