Ambienti on/off

Join the new world

 

Hello eNetherlands

Dita 1,950, 17:02 E Publikuar në Netherlands Izraeli nga Nathaniel Birchwood

Hello citizens of eNetherlands,

This is my first article and it is my pleasure to present myself as an new citizen of eNetherlands.

As you can see my name is Nathaniel Birchwood, previously Natanijel Birkenbaum, the new member of the Praetorian Guard NL. I will fight for eNetherlands as hard as I can.

If you have any questions I will be happy to answer them.

Nice to meet you all with hopes of meeting many new efriends.

Cheers, Nate.

P.S. Below you can see my eRepublik Wiki page.

Nathaniel Birchwood

 

Komentet

Kordak
Kordak Dita 1,950, 17:08

Welcome in eNetherlands, I hope you enjoy your stay here! If you look to become active in politics, UNP is the place to go! o7

nutty fox
nutty fox Dita 1,951, 01:08

Welcome to Netherlands!

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Dita 1,951, 04:34

Welcome

Zeeuwsmeisje
Zeeuwsmeisje Dita 1,951, 05:30

Welcome, hope you have a good time with us!

Nathaniel Birchwood
Nathaniel Birchwood Dita 1,951, 07:26

Thank you guys.

M. de Ruyter
M. de Ruyter Dita 1,951, 16:49

Welcome Nathaniel, hope you find your spot in our society! o7

M. de Ruyter
M. de Ruyter Dita 1,951, 16:54

V+S btw 😉

Alex the best123
Alex the best123 Dita 1,951, 17:06

Welcome to eNL! o7

Reinier Claeszen
Reinier Claeszen Dita 1,951, 17:07

welcome mate! o7

Thanatos the Magnificent
Thanatos the Magnificent Dita 1,951, 20:01

Welcome to Netherlands!

Leo Belgicus
Leo Belgicus Dita 1,952, 01:09

Hello and have fun.

Gepard007
Gepard007 Dita 1,952, 02:27

v+s I hope you will return the favor 🙂

SKYJACKED
SKYJACKED Dita 1,952, 03:01

welcome to eNL , voted +subbed and hoping for a sub4sub 🙂

Nathaniel Birchwood
Nathaniel Birchwood Dita 1,952, 04:43

Thank you all.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.