Ambienti on/off

Join the new world

 

Have a Nice Day

Dita 1,901, 07:34 E Publikuar në Ireland Irlanda nga Gerald Smyth

Just want to say have a nice day. Don't worry about your problems. Everything's going to be okay.

Sincerely,

Gerald Smyth
 

Komentet

MR. HANK SCORPIO
MR. HANK SCORPIO Dita 1,901, 07:48

Ireland nearly bottled a 27 point lead...

Winston Hope Smith
Winston Hope Smith Dita 1,901, 08:31

mmmm pancakes 😛

Duarte Goncalves
Duarte Goncalves Dita 1,901, 10:39

I LIKE YOU! HAVE A NICE DAY!!!

Viktor Kurgan
Viktor Kurgan Dita 1,901, 13:20

pancakes beats fag waffles every day...

Liam Tatlock
Liam Tatlock Dita 1,903, 04:20

What Kurgan said.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.