Ambienti on/off

Join the new world

 

Happy Spanks-Giving !

Dita 1,829, 23:46 E Publikuar në South Africa Afrika e Jugut nga Badger06


Happy Spanks-Giving !
To all my American comrades, have a happy Spanks-Giving,
now go gobble some Turkey

1


2


3


4


5


6


7


8


Have a great long weekend !
 

Komentet

Wacky368
Wacky368 Dita 1,829, 00:15

Bwhahahahahahaha happy happy!

LiquidIce
LiquidIce Dita 1,829, 01:02

Another one of those articles I don't care about...

WastelandENT
WastelandENT Dita 1,829, 02:14

😮 more please. lol
Voted!

Technician
Technician Dita 1,829, 07:04

Very creative .... important message too.

Don Vin
Don Vin Dita 1,829, 11:21

lol

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Dita 1,830, 23:40

Another one of those articles I don't care about...

x2

Rexdeus
Rexdeus Dita 1,830, 09:17

i tried exactly that and got a fist up my nose! Woman always stick together, i spank young lady and my wife donked me one on the nose, wtf?

WastelandENT
WastelandENT Dita 1,830, 18:32

^ lol

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.