Ambienti on/off

Join the new world

 

Hakar på...

Dita 1,900, 13:10 E Publikuar në Sweden Suedia nga bommersvik

Måste haka på vågen mot påhopp.
Kan man inte se realistiskt på saken? Påhopp och förtal, på internet, är samma sak som IRL.
Lägga in humoristisk klang i det? Fortfarande plumpet och taskigt.

Uppskattar personen inte dessa "skämt" så borde väl sunt förnuft gälla, och tänka till lite?

Så det jag eftersträvar, större mognad, och förståelse i relationen till sina medspelare.

Med vänlig hälsning

 

Komentet

thomas82karlsson
thomas82karlsson Dita 1,900, 14:02

vote

Lejonet
Lejonet Dita 1,901, 11:15

vote

JeguljaM
JeguljaM Dita 1,901, 15:22

vote

Fabrice Axe
Fabrice Axe Dita 1,901, 15:27

vote

Oscdar
Oscdar Dita 1,901, 16:25

röst

James Banana
James Banana Dita 1,901, 19:22

Snopp.

James Banana
James Banana Dita 1,901, 19:22

Och vote vafan, näör ja ändå håpller på

SpycakeN
SpycakeN Dita 1,902, 03:49

torsk.

farbrorbla
farbrorbla Dita 1,902, 05:56

http://www.youtube.com/watch?v=hjYcIuX7AKs Allt jag har att säga om den senaste tidens tjat om .... ja allt

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.