Ambienti on/off

Join the new world

 

Good Bye ePortugal

Dita 1,947, 10:11 E Publikuar në Portugal Rumania nga UNOK

Since ePortugal became a puppet it's time for me to move to another country 🙂
Thanks everybody.
Maybe i will come back some day 🙂

 

Komentet

Fairy King
Fairy King Dita 1,947, 10:37

Sir UNOK \o

FreeGigi
FreeGigi Dita 1,947, 10:40

You You leave moutinho all alone at Porto ? mhmm

Dare1389
Dare1389 Dita 1,947, 11:02

Sir UNOK \o

Passos Coelho
Passos Coelho Dita 1,947, 11:02

UNOK *****************************

We will make sure that we are not puppets, just wait

CatBea
CatBea Dita 1,947, 11:40

Sir UNOK

I hope you can stand the pressure of being MEK's # 1 ... or i'll get you...o/

Portvcalem
Portvcalem Dita 1,947, 12:31

\o/ UNOK \o/

NiederHaven
NiederHaven Dita 1,947, 14:03

Espera aí que aproveito a boleia...

John Bokinski
John Bokinski Dita 1,947, 14:44

Tks for all support, good luck

Punkrural
Punkrural Dita 1,948, 05:42

Boa viagem!!!

L. Nani
L. Nani Dita 1,948, 10:04

GL HF

Bitorino
Bitorino Dita 1,948, 13:01

Respect
o7

Nuno Correia
Nuno Correia Dita 1,948, 14:31

o7

Viarizi
Viarizi Dita 1,949, 02:24

Tenho 8 passes pra gastar ate dia 25, kem kiser vir pra America mandeme PM!

PretenderHT
PretenderHT Dita 1,949, 06:31

Ok, UNOK, see you on the 25th of March! 😛

Janad0
Janad0 Dita 1,949, 06:34

o7

D.AMBRIZZI
D.AMBRIZZI Dita 1,949, 06:58

nu Eportugal e un puppet ci citiva care in acest moment au puterea sa decida. 🙂

Ataulfo Dita 1,949, 08:13

Komenti u fshi

Ataulfo
Ataulfo Dita 1,949, 08:13

you are of course right.
Even the Portuguese themselves feel betrayed by the government.
To be a Portuguese in this game no longer means anything.
Now it will be good bye for many of us.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.