Ambienti on/off

Join the new world

 

Going Back Hiedlaism

Dita 1,827, 13:01 E Publikuar në Cyprus Qipro nga Heil Hiedlaism

Die for hiedla,life for hielda,give to hiedla,cry to hiedla!

The 10 philosophy:

Rule 1-Don't talk about Hiedla
Rule 2-Don't talk with Jochhists
Rule 3-Hiedla is your primary in your e-life
Rule 4-Don't trade with Jochhists
Rule 5-When you get bored,die for Hiedla
Rule 6-Don't forget that,your e-life is for Hiedla
Rule 7-Vote your own comments and posts
Rule 8-Spy on Jochhists
Rule 9-If you have enough money,create a party or a MU for Hiedla
RULE 10-DIE FOR HIEDLA,LIFE FOR HIEDLA,GIVE TO HIEDLA,CRY TO HIEDLA


You don't have to obtain all the rules,just read and know about our e-life philosophy!

We don't offering any foods or weapons,you're free to join.

Stop using faking paint pictures xdxd

Hiedlaists:

LongliveIRA
Defactor
GSmyrlakus

By the way,cCc inci cCc

Follow US!


Shout:
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
Hiedlaism
http://www.erepublik.com/en/article/going-back-hiedlaism-2160896/1/20
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

 

Komentet

GSmyrlakus
GSmyrlakus Dita 1,827, 13:05

Voted&Subbed&Shouted

GSmyrlakus
GSmyrlakus Dita 1,827, 13:07

Death to Jochism, HIEDLAISM PREVAILS!

mixail95
mixail95 Dita 1,827, 13:08

Rule 7-Vote your own comments and posts

That's the basic rule of raforism.Don't copy us.

Heil Hiedlaism
Heil Hiedlaism Dita 1,827, 13:11

Death to Jochism, HIEDLAISM PREVAILS!

Hudut Kartali
Hudut Kartali Dita 1,827, 13:16

v+s

The Warior of Jochhism
The Warior of Jochhism Dita 1,827, 13:17

PHUQ XIEDLAISM!

ottomancypriot
ottomancypriot Dita 1,827, 13:20

Death to Jochism, HIEDLAISM PREVAILS!

The Warior of Jochhism
The Warior of Jochhism Dita 1,827, 13:20

unsub

IMNOTAFKE82
IMNOTAFKE82 Dita 1,827, 13:21

Death to Jochism, HIEDLAISM PREVAILS!

alpha wave
alpha wave Dita 1,827, 13:21

Death to Jochism, HIEDLAISM PREVAILS!

The Warior of Jochhism
The Warior of Jochhism Dita 1,827, 13:24

hiedla=gayism!

The Warior of Jochhism
The Warior of Jochhism Dita 1,827, 13:25

yeah yeah

long live gayism!

Finway
Finway Dita 1,827, 13:32

gimme %age oç

Georgelakeland
Georgelakeland Dita 1,828, 04:09

v

xam xam
xam xam Dita 1,828, 04:45

gayism ? nice !! xD

Heil Hiedlaism
Heil Hiedlaism Dita 1,828, 07:48

heil hiedla

IMNOTAFKE82
IMNOTAFKE82 Dita 1,828, 08:49

defactor never dies,knki xdxd

mixail95
mixail95 Dita 1,828, 09:02

DEAD!Raforism rules!

The Warior of Jochhism
The Warior of Jochhism Dita 1,828, 09:54

phuq gayism o7

IMNOTAFKE82
IMNOTAFKE82 Dita 1,828, 11:45

heil hiedlaism o7

The Warior of Jochhism
The Warior of Jochhism Dita 1,829, 03:45

what is hiedlaism?// you mean gayism???

killer2001
killer2001 Dita 1,829, 08:56

jochhi +1

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.