Ambient on/off

Join the new world

 

Gazeta Profesionale - Argetuese Artikulli #1

Day 1,912, 11:49 Published in Albania Albania by sannctumy


Nderkohe ne KOSOVE


Në një operacion plastik të përbashkët, Presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga, dhe ai i Shqipërisë Bujar Nishani, kanë vendosur të i ndryshojnë fytyrat.

Ky operacion është mbështetur financiarisht nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dhe Bashkimi Evropian, si faktor për zhvillimin e vendit dhe integrimet në Evropë.
Operacioni vleroshet si i rëndësishëm drejt bashkpunimit midis dy vendeve, dhe zhvillimit të aspiratave për bashkimin e Kosovës me Shqipërinë.

Peci mbiemri me i bukur ne Bote

Instituti Botëror për mbiemra dhe farefisni(IBMF) nëpërmjet faqes zyrtare shpalli mbiemrin PECI si mbiemrin më të bukur në botë

Mbiemri shumë i përhapur në Kosovë, Peci është shpallur mbiemri më i bukur në mesin e 300 mbiemrave nga mbarë bota.
Juria prej 3 antarëve ka vendosur që ky mbiemër është më i bukuri si nga domethënia poashtu edhe nga tingëllimi, pasi sipas tyre ky mbiemër mund të përshtatet me cdo emër.
I pranishëm në ceremoni ishte Xhevdet Peci, kryetar i fisit të Pecianëve i cili mori mirënjohjen dhe një shpërblim prej 1milion euro.
Konkurent kryesor i mbiemrit Peci në garë ishin mbiemrat: Dollogozhda,Përpeqi,Tava dhe Plloqa.

Sali Berisha kërkon like në facebook “për thesarin e shtetit”
Së fundmi është bërë praktikë që të kërkohen like për ndihma të ndryshme. Me liket në facebook janë ndihmuar fëmijtë në afrikë me bukë, me para, dhe shumë tjera.

Tanimë këtë praktikë e përdori edhe Sali Berisha në faqen e tij në facebook, e cila është zyrtare dhe u bë e famshme për një kohë shumë të shkurtër.
Ai e shkroi një tekst ku kërkoi like për para në thesar të shtetit, dhe sipas numrit të likeve, pritet që thesarit ti shtohen shumë para.

Tifozi i Celtic kishte vendosur shtëpinë në Bastore?


Së fundmi në shumë face në facebook e më gjërë u përhap foto e një tifozi të Celtic, që pas humbjes nga Juventus 0-3, refuzoi të largohej nga stadiumi, kinse nuk mund të pajtohej me rezultatin.


Tanimë këtë praktikë e përdori edhe Sali Berisha në faqen e tij në facebook, e cila është zyrtare dhe u bë e famshme për një kohë shumë të shkurtër.
Ai e shkroi një tekst ku kërkoi like për para në thesar të shtetit, dhe sipas numrit të likeve, pritet që thesarit ti shtohen shumë para.


Me shume ne artikullin e ardhshem numer 2#
Nuk kemi interesa per Vote edhe SUB , vetem te argetohemi me lojtaret e Shqiperise
LLAFET NEWSPAPER @ All rights reserved 2013

 

Comments

RadeciVV
RadeciVV Day 1,912, 12:13

haha, po me vjen mire qe webfaqja ime llafet.com qenka perhapur kaq shume sa te hapet nje newspaper per kete pune ne eRepublik

Marrsh sa me shume vote e sub 🙂

RadeciVV Day 1,912, 13:10

Comment deleted

Periodifikimi
Periodifikimi Day 1,913, 01:02

hahahahahaha V+S

Andiroid
Andiroid Day 1,913, 16:29

V+S

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.