Ambienti on/off

Join the new world

 

From Myrmidones To Brazil May they rest in peace

Dita 1,895, 12:05 E Publikuar në Greece Greqia nga Iaswn

The Myrmidons will parade in a Brazilian battle today with the flag of Brazil as their avatar. Our action is in memoriam of the 232 young souls who lost their lives in a tragic night club fire in Santa Maria, Brazil. A place of fun overnight turned into a place of horrendous tragedy.

Further information regarding this tragedy can be found here.

Our sincere condolences to the friends, families and loved ones of the victims.

May they rest in peace.With honour,
Myrmidons
Οι Μυρμιδόνες σήμερα θρηνώντας για τις 232 ψυχές των νέων ανθρώπων στην Βραζιλία που έχασαν άδικα την ζωή τους στην τραγωδία του κέντρου όπου διασκέδαζαν
Bbc News

News247

θα παρελάσουν σήμερα με την σημαία της Βραζιλίας

στην ακόλουθη μάχη Υπέρ Βραζιλίας
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τα αγαπημένα πρόσωπα των θυμάτων, μακάρι οι ψυχές τους να αναπαυθούν και να βρουν την γαλήνη.


Με τιμή,
Μυρμιδόνες
 

Komentet

Iaswn
Iaswn Dita 1,895, 12:05

o7

tasos maximous
tasos maximous Dita 1,895, 12:06

o7

Trelo Gavros
Trelo Gavros Dita 1,895, 12:06

o7
R.I.P.

Shortie
Shortie Dita 1,895, 12:06

o7

_myrmidonas_
_myrmidonas_ Dita 1,895, 12:06

o7

R3spect0r
R3spect0r Dita 1,895, 12:06

o7

DimitrisArr
DimitrisArr Dita 1,895, 12:06

o7

delete this
delete this Dita 1,895, 12:06

v

Chaos0
Chaos0 Dita 1,895, 12:06

vVv

KainStorm
KainStorm Dita 1,895, 12:06

o7

Dellodas
Dellodas Dita 1,895, 12:07

v

Tsigaro
Tsigaro Dita 1,895, 12:07

o7

komitis82
komitis82 Dita 1,895, 12:07

o7

MyrmiS
MyrmiS Dita 1,895, 12:07

o7

Orome Valar
Orome Valar Dita 1,895, 12:07

o7 with condolences

erepub1ik
erepub1ik Dita 1,895, 12:08

o7

IMoMIz
IMoMIz Dita 1,895, 12:08

o7

fairgr
fairgr Dita 1,895, 12:08

V

Ipsenikos
Ipsenikos Dita 1,895, 12:08

ο7

Asswhoopin
Asswhoopin Dita 1,895, 12:08

o7

Lithelon
Lithelon Dita 1,895, 12:08

ο7

lef-7
lef-7 Dita 1,895, 12:09

ο7

Sebatay
Sebatay Dita 1,895, 12:09

RIP : (

Mithrantir
Mithrantir Dita 1,895, 12:09

o7

Duh sa Sjekirom
Duh sa Sjekirom Dita 1,895, 12:09

o7

silniy udar
silniy udar Dita 1,895, 12:09

v

Ntaikos
Ntaikos Dita 1,895, 12:10

V

myrmid0nas
myrmid0nas Dita 1,895, 12:10

o7

raoulito
raoulito Dita 1,895, 12:10

Voted and r.i.p.

DrBrTr
DrBrTr Dita 1,895, 12:10

o7

fteliabeach
fteliabeach Dita 1,895, 12:11

v ο7

Guilpas
Guilpas Dita 1,895, 12:11

o7

fran1589
fran1589 Dita 1,895, 12:12

o7

glory-pge
glory-pge Dita 1,895, 12:12

o7

EFELL
EFELL Dita 1,895, 12:13

o7

Nukon
Nukon Dita 1,895, 12:13

o7

SMRKAN
SMRKAN Dita 1,895, 12:13

o7

aero73
aero73 Dita 1,895, 12:13

v o7

MoRiNKuShi
MoRiNKuShi Dita 1,895, 12:13

o7

PANTANAL BRASIL
PANTANAL BRASIL Dita 1,895, 12:14

07

Hrrvat
Hrrvat Dita 1,895, 12:14

o7

panos323
panos323 Dita 1,895, 12:14

rip

Rorschach Br
Rorschach Br Dita 1,895, 12:14

TY!!

Touche Awaay
Touche Awaay Dita 1,895, 12:14

o7

PanoS THE DuellisT
PanoS THE DuellisT Dita 1,895, 12:14

ο7

BigBoss77
BigBoss77 Dita 1,895, 12:14

o>

hellaswarrior
hellaswarrior Dita 1,895, 12:15

ο7 r.i.p

III Pocetnik Krivobarac III
III Pocetnik Krivobarac III Dita 1,895, 12:15

o7

Haskos
Haskos Dita 1,895, 12:15

o7

adamantioss
adamantioss Dita 1,895, 12:15

o7 RIP and respect Myrmidons

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.