Ambienti on/off

Join the new world

 

For my friends

Dita 1,861, 06:03 E Publikuar në Romania Rumania nga Andre.Andre


Draga Mos Craciun,

Te rog sa ai grija de prietenii mei.
Sa nu uiti ca au nevoie de sanatate, iubire,
dragoste, fericire si bucurii alaturi de cei dragi....

Si te mai rog Mosule ca in noaptea de Craciun sa ninga deasupra lor cu fulgi de fericire, dragoste si iubire.


 

Komentet

SilentGuardian
SilentGuardian Dita 1,861, 06:04

Frumos o7

athyna
athyna Dita 1,861, 07:41

Norocosi prietenii tai! 🙂

Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

EtzeL the Hun
EtzeL the Hun Dita 1,861, 10:13

v+s

pogonici
pogonici Dita 1,861, 13:07

Fiecare articol e de bun gust 🙂
Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi tie, iti doresc si eu !

Florys
Florys Dita 1,861, 13:37

Craciun fericit, tanti ! (blonda ...)
: D

Storm7
Storm7 Dita 1,861, 14:38

Draga Mosule,
cand bifezi dorintele prietenului meu Andre, te rog sa treci si pe la el.

Lucia38
Lucia38 Dita 1,862, 00:35

Craciun fericit Andre.Andre!

sokm
sokm Dita 1,862, 07:41

Craciun fericit !

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Dita 1,862, 10:57

craciun fericit!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.