Ambienti on/off

Join the new world

 

For eCroatia with love

Dita 1,723, 04:37 E Publikuar në Bulgaria Bullgaria nga STOYCH3V

Quality is not good, but it's still very funny. Hah

Google maps

Subs please:)

 

Komentet

don zebosk
don zebosk Dita 1,723, 05:11

no results found xD

paagrio
paagrio Dita 1,723, 08:57

stupid

tony1220
tony1220 Dita 1,723, 21:37

v49s496

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.