Ambienti on/off

Join the new world

 

FOODS, THE COLORS AND HEALTH

Dita 1,904, 11:13 E Publikuar në South Korea Korea e Jugut nga ManuR


Colors are very important in our lives, food too, so...Soon I will return with information. Until then follow my advice:

Enjoy the life, the game and smile every day.ManuR, e-South Korean citizen
 

Komentet

costin1989
costin1989 Dita 1,904, 11:18

misto!

galadrael
galadrael Dita 1,904, 12:17

07

Dgyx1983
Dgyx1983 Dita 1,904, 13:27

voted

sokm
sokm Dita 1,905, 02:30

o7

Mingi Yoony
Mingi Yoony Dita 1,906, 01:50

ㅈㄹㅋ

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.