Ambienti on/off

Join the new world

 

Fed Recruitment Tutorial

Dita 1,840, 09:56 E Publikuar në USA SHBA nga logamac
Number 1 Setting up your profile:

First you need to give yourself an amazing avatar. So how do you do that? well here is my step to step guide.

1) make sure you're on your profile. You can get to it by clicking your picture at the side of the webpage.2) Click edit profile at the corner of the profile screen.

3) Pick a photo from your files by clicking browse.Get a Job.

1) Go to the home screen and go in the market tab. When you've done that go to Job market2) Click apply To get a job. Pick any job.3) Go to your places and click work.4) You have money and you can spend it.

Training

1) Go to my places2) Click on the training building tab.3) Click trainBuying food

1) Go to the market place.2) Go to Food3) Enter the amount you want and then buy.From the official fed Recruitment & Retention.

If you want to be on the recruitment team of the greatest party in this game contact me and join the party.

My Profle: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1262272
Federalist Party: http://www.erepublik.com/en/party/federalist-party-2263/1
 

Komentet

fingerguns
fingerguns Dita 1,840, 09:58

p/h

Great tutorial!

bigcdizzle
bigcdizzle Dita 1,840, 11:02

Proud/Horny

Duncan Crowe
Duncan Crowe Dita 1,840, 12:33

proud/horny

LongLiveTheElitists
LongLiveTheElitists Dita 1,840, 13:53

Recruitment*

capitacommunist101
capitacommunist101 Dita 1,840, 14:58

Very clear

Jefferson Locke
Jefferson Locke Dita 1,840, 18:23

P/H Logamac is the man

bdlueck
bdlueck Dita 1,840, 18:58

I like the tutorial and if you need help with the recruitment team i can do it. I'm looking for a job to do in the party so if anyone needs help i might be able to do it

Zxdek
Zxdek Dita 1,840, 19:16

24ZxdekDay 1,840, 19:01 http://www.erepublik.com/en/article/politics-q-amp-a-with-inwegen-amp-hanibal--2169064/1/20

please read this Q&A with Inwegen and Hanibal LA.

also i wish i could get 277 USD

Jon Barack Bluejacket
Jon Barack Bluejacket Dita 1,840, 22:26

Great tutorial, very helpful.

But I do agree, in today's labor market, 277USD would be an outrageous salary.

prasi
prasi Dita 1,841, 23:49

proud/horny

Sozo
Sozo Dita 1,841, 05:57

Recruitment* 😉

The Original Hawkie
The Original Hawkie Dita 1,841, 07:08

"Recriutment"

janvaljantr
janvaljantr Dita 1,841, 12:11

"Recriutment"

Whiskey Jack
Whiskey Jack Dita 1,841, 16:58

Very nice! Keep up the good work (and finish your missions).

Jimmy Cincinnati
Jimmy Cincinnati Dita 1,842, 06:28

How old is that? 277 dollar a day jobs.

logamac
logamac Dita 1,842, 09:14

Very old I'm just republishing it.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.