Ambienti on/off

Join the new world

 

Feb CP Election Analysis

Dita 1,905, 13:34 E Publikuar në United Kingdom Argjentina nga Invalidation


I tried to find Richard Feist so that I could get a comment from him about his coming first place (the term victory can only be applied to CptChazbeard), however I could not get in contact.
My assumption is that he has gone for a while to check if his cabinet will be large enough and may be some time...PS: Hi Wayne
 

Komentet

Invalidation
Invalidation Dita 1,905, 13:34

IMPERIUM

WayneKerr
WayneKerr Dita 1,905, 13:38

voted

ApronChef
ApronChef Dita 1,905, 13:38

DRAMA ALICE DRAMA!

Lord Reincarnate
Lord Reincarnate Dita 1,905, 13:39

this has really opened my eyes to the reality of erep! keep it coming oh lord invalid

CptChazbeard.
CptChazbeard. Dita 1,905, 13:39

Alice they need to get you to update the eRep graphics 😛

Spamican victory for 666 be the number of the beast. And we have awoken \o/

Pat Harper
Pat Harper Dita 1,905, 13:47

Needs more Chaz

Master Lobban Le Rub Klitoris
Master Lobban Le Rub Klitoris Dita 1,905, 13:48

Strength And Honour

Horice G Fossil
Horice G Fossil Dita 1,905, 13:53

PENGUINS DON'T COME FROM NEXT DOOR,
THEY COME FROM THE ANTARCTIC!
OR IS IT BURMA?

Horice s:

Joku Gones
Joku Gones Dita 1,905, 13:55

No Butjam?

Alphabethis
Alphabethis Dita 1,905, 13:55

Penguins come from the ....Zoo, everyone knows that.

Horice G Fossil
Horice G Fossil Dita 1,905, 14:02

Penguins come from the zoo....Oooh, I wouldn't like that it
would take the mystery out of life... Anyway, if came from
the zoo, they'd have "property of the zoo" stamped on them!

Horice (:

Danie Fox
Danie Fox Dita 1,905, 14:06

Penguins come from the supermarket, everyone knows that.

oh and you and Feist have been merged Butjam, hence the 68%

Invalidation
Invalidation Dita 1,905, 14:06

They are next to the ice creams

Prince Harry.
Prince Harry. Dita 1,905, 14:15

666 votes

The winner won by 6 votes

Today is the 6th day !

CptChazbeard.
CptChazbeard. Dita 1,905, 14:18

The rapture is coming Don! 😒

Horice G Fossil
Horice G Fossil Dita 1,905, 14:25

How should I know penguins come from the
supermarket, I'm not Doctor bloody Bernofsky!

Horice ):

Dio Hostilian
Dio Hostilian Dita 1,905, 15:04

Penguins are made in China, just like everything else.

mwcerberus
mwcerberus Dita 1,905, 15:29

bamber to chaz =6
chaz to butjam=32x6
butjam to richie=6

so alpha is the only one not linked to 6??? seems suspicious to me

Rfeist
Rfeist Dita 1,906, 01:39

voted o7

HAMlDREZA
HAMlDREZA Dita 1,906, 04:32

Voted o>

CptChazbeard.
CptChazbeard. Dita 1,906, 07:35

Holy hell mwcerberus.
NE Congress Votes =164
NE CP Votes = 158
Difference = 6! dun dun duunnn

Something odd going down man.

Damien P Fleming
Damien P Fleming Dita 1,906, 11:16

Its funny how the day I joined eRep... you guys massed a total of 666 votes.

I think the perfect word for this would be.. Phenomenal
😃

CptChazbeard.
CptChazbeard. Dita 1,906, 11:22

And its day 190...SIX
and your name is Damien

Run to the hills!

Invalidation
Invalidation Dita 1,906, 11:25

END TIMES ARE NIGH

WayneKerr
WayneKerr Dita 1,906, 13:23

END TIMES ARE NIGH

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.