Ambienti on/off

Join the new world

 

eSrbija postaje 2 sila u eSvijetu

Dita 1,828, 12:22 E Publikuar në Bosnia and Herzegovina Bosnja dhe Hercegovina nga usefulll
eSrbija gubi ulogu naj mocnije nacije na erepublik i time pada za jednu poziciju.Glavnu ulogu preuzima eBrazil.
eBrazil

eSrbija


 

Komentet

Henry Hull
Henry Hull Dita 1,828, 13:08

Sve se nema, a 17 golda se ima. 😮

Buda.Dramicanin
Buda.Dramicanin Dita 1,828, 13:51

eSrbija ce biti uvek prva sila u eSvetu a eBIH ne postoji...

Brdar Dragan
Brdar Dragan Dita 1,828, 15:07

пиши тикет админу да убаци трокутистан на мапу.

Osvetnik21
Osvetnik21 Dita 1,828, 15:43

@Buda multi

Azrail Kabir
Azrail Kabir Dita 1,829, 23:12

Kako ce uvijek biti prva sila u svijetu,kad ti je Brazil prva sila sad?
Logika ti ogranicena k'o i stvarna Srbija; i stalno se smanjuje.

rukavina1
rukavina1 Dita 1,829, 15:38

@ buda.dramicanin

hahahahahahahahahahaha,lave,hahahahahahahahahahahahahaha

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.