Ambienti on/off

Join the new world

 

eRepublik infografic

Dita 1,899, 21:23 E Publikuar në Poland Polonia nga Fantazs
 

Komentet

Madacaion
Madacaion Dita 1,899, 22:12

Sweet

Doctor of Souls
Doctor of Souls Dita 1,900, 03:56

nice job

Leosio
Leosio Dita 1,900, 04:49

USA? fuuuuuuu

crijor
crijor Dita 1,900, 05:10

crijor was here

Zordacz
Zordacz Dita 1,900, 06:34

I've seen it before

5H4K3
5H4K3 Dita 1,901, 03:17

It's only repost from Facebook or eRepublik blog.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.