Ambienti on/off

Join the new world

 

eRepublik 10 year anniversary [EN/RU/CRO/LAT]

Dita 1,827, 06:25 E Publikuar në Croatia Kroacia nga FPS1
EN
Here is my advice for admins if the game will exist after 5 years.
RU
Вот мой совет для админа, если игра будет существовать через 5 лет.
CRO
Ovdje je moj savjet za admina ako igra će postojati nakon 5 godina.
LAT
Mans padoms priekš admīniem, ja spēle eksistēs pēc 5 gadiem.

EN
Seriously... stop with this "cheap gold" NEW OFFER[which is "new" more than 10 times in a row]
RU
Серьезно... прекратите со своими "скидками" на голд, которые якобы являются НОВЫМИ[когда на самом деле эти "новые" уже были более чем 10 раз подряд.]
CRO
Ozbiljno ... prestati s ovim "cheap gold" NOVA PONUDA [što je "novi" više od 10 puta u nizu]
LAT
Nopietni... beidzat ar savejām "atlaidēm" uz zeltu, kuras itkā esot JAUNAS[kad pa īstami šis "jaunas atlaides" jau esot bijušas vairāk nekā 10 reizes pēc kārtas]

PS:
Big thanks to all who spend their time to shout this.

 

Komentet

funky_ribar
funky_ribar Dita 1,827, 06:50

hahahahahahah

v+s xD

Mulac123
Mulac123 Dita 1,827, 06:51

ictina 😃

Hrcozgb
Hrcozgb Dita 1,827, 06:59

spam

Giove
Giove Dita 1,827, 07:02

I simply love these One time offers that repeat every month xD

GabrielR34
GabrielR34 Dita 1,827, 07:19

Vote + I have subscribed to your newspaper
Glasao sam + pretplatio se na vaše novine 😉

http://www.erepublik.com/en/article/hear-or-see--2090957/1/20

http://www.erepublik.com/es/article/the-media-mogul-medal-project-september-2114880/1/20

tsakali
tsakali Dita 1,827, 07:24

+1000 v ! Totally agree with you ! They have shit it us about that adv ! 😃

Pizuh
Pizuh Dita 1,827, 07:43

v+s

Stucna
Stucna Dita 1,827, 08:26

v

Soulcraft
Soulcraft Dita 1,827, 09:44

o wow amazing in Latvian to. V!

FPS1
FPS1 Dita 1,827, 09:51

Jo esmu Latvietis 😃

Krum III
Krum III Dita 1,827, 09:58

These offers will exist as long as there are enough players buying them.

DS_4Ka
DS_4Ka Dita 1,827, 10:08

after 10 years will be not 100% but 10% this fkin' moder fkr Plato is greedy sun of a beach.

FPS1
FPS1 Dita 1,827, 10:20

ds_4ka the point is when it was 4year anniversary it was 44%, now its 50-55% the logical thing is that it cant be 111% so it will be 100%

Z N Gorki
Z N Gorki Dita 1,827, 10:32

vote

Augustus Grim
Augustus Grim Dita 1,827, 10:54

LOL, you missed one 50% 😛

FPS1
FPS1 Dita 1,827, 11:11

august there you go fixed 😃

haiducy
haiducy Dita 1,827, 11:32

That latvian translation is quite lame..

Matija Kovacevic
Matija Kovacevic Dita 1,827, 11:49

vote !!

FPS1
FPS1 Dita 1,827, 11:50

Trugor, to tu raksti Robertam Ķīlim nevis man. Ne esmu nekāds Jesus lai 100% precīzi tulkot vairākas valodās. Protams +/- pāris vārdu būs, bet aptuveni teksts būs vienāds, tu esi pirmais kas piekasās pie manīm šajā spēle.

Thorin II Oakenshield
Thorin II Oakenshield Dita 1,827, 11:52

sad story...

gogo master
gogo master Dita 1,827, 13:58

true story

Zdlemmy
Zdlemmy Dita 1,827, 14:00

votee

OneFalf
OneFalf Dita 1,827, 14:01

votado

Gyurak
Gyurak Dita 1,827, 14:08

: D

invaluable
invaluable Dita 1,827, 14:21

Seems quite logical to me.

Tom Tomasic
Tom Tomasic Dita 1,827, 17:13

SiV

I am not dSoKre
I am not dSoKre Dita 1,827, 21:54

How much of you wouldn't have q4 training centers or q7 companies or anything if that was just real one time offer?

Fanatic Vu
Fanatic Vu Dita 1,828, 07:46

AHAHAHHAHAHHAHAH 😃

Bloodsage
Bloodsage Dita 1,829, 06:16

vidi ti se logout button.. sakrij ga nekom mini ponudom golda 😃

Rebelsy
Rebelsy Dita 1,829, 06:20

tru story bro pppppp

07

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.